Szakítsak a barátnőmmel? Hétfő délután indulok Angliába, ahova egyetemre fogok járni. A barátnőm itthon fog továbbtanulni.
Az útólsóval nem értek egyet, amiért Angliába megy nem garancia, hogy a lány itthon megcsalná. Lehet, hogy ő nem "talán" szereti, hanem tényleg.
Amúgy meg igen, szakíts, mert "talán" nem lehet szeretni, csak TALÁN nélkül.
Lehetőleg személyesen intézd a dolgot...
Ne haragudj, de Te fiú vagy lány vagy? Egy szerelmi kapcsolat megszakításáról lenne szó? Mert ha igen, akkor nem értem, hogy "talán szeretem", az érthetőbb lenne, ha eddig szeretted, de kihűlőben a kapcsolat, vagy nem annyira szoros kapcsolat volt eddig sem, és emiatt merült fel benned...
Ha szerelmi kapcsolat megszakításán gondolkodsz, akkor az érzéseid szerint dönts! (Vagy egy fórumon teljesen ismeretlenek döntsék el helyetted, mit tegyél?? :)))...
A szerelem nem ismeri a határokat. :) Ha mindketten fontosak vagytok egymásnak, akkor nem választanak el benneteket a km-ek, országok, földrészek sem. Senkit sem lehet beskatulyázni, ha majd feleséghed lesz, ő is kapcsolatba kerül más emberekkel (üzleti utak, munkahely...stb), bármikor felbukkanhat a harmadik, nem ez határozza meg a kapcsolat szilárdságát! Szerintem a 3. csak egy már megingott kapcsolatban tud felbukkanni.
Ha nem szerelmi kapcsolat, korábban leírtam a véleményem.
5. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!