Van egy kisfiam. A kisfiamnak az anyukám nővére kicsodája?
Figyelt kérdés
Tehát a nagymama testvére kiscsodája az unokának? :) Mert nekem ugye a nagynéném, de lassan már ebben sem leszek biztos! :)))) Zűrzavarosak ezek a családi szálak! :)2010. aug. 25. 11:06
1/11 anonim válasza:
Nincs rá szó. Talán: egy távoli nagynénje.
2/11 anonim válasza:
én is úgy tudom,hogy nincs rá szó,de hallottam már,hogy "nená"-nak mondták,az én nenám:)
3/11 anonim válasza:
hát mivel h Nagy mama, testvére ezért sztem Nagy nagynénixD
6/11 anonim válasza:
Neked a nagynénéd az anyukád testvére.
Mi csak úgy hívjuk a nagynénémet, hogy "nene". Mivel már van két unokája anyukámnak, így a gyerkőcöknek egyszerűbb.
7/11 anonim válasza:
Nincs rá külön kifejezés, rokon, max. helyileg lehet esetleg valami, de általános kifejezés nincs.
8/11 anonim válasza:
A helyes megnevezés Ángyom! Régi időkben volt használatos.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Mindig bajban vagyok a rokoni szálakkal, pedig igazán pici család a miénk! :)
2010. aug. 25. 12:49
10/11 A kérdező kommentje:
"hát mivel h Nagy mama, testvére ezért sztem Nagy nagynénixD"
Nem tudom ki, és miért pontozott le! Aranyos a válaszod! ;)
2010. aug. 25. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!