Mit tudok tenni? A barátom anyja magához vehet?
Sziasztok, 16 éves vagyok(lány). Segítséget szeretnék kérni!
Anyám szinte minden 2-3.-ik nap iszik, 2 éves húgom mellett..
Volt olyan eset, hogy otthonba akkart adni, de volt választásom és én inkább őt választottam. Bármi baja van rajtam tölti ki. Lassan a vízért is fizetnem kell, mert úgye árulja a 80forintos dobozos üditőket amit másoknak és persze nekem is 200forintért add el..
Mikor éppen tanulók és a húgom sír akkor is vergődik, azzal jön hogy a "tanulás fontosabb mint a húgom". A tegnapi nap folyamán is ez volt hogy tanultam és rám szólt mert nem foglalkoztam a húgommal, itt volt a barátom is aki megvédett. Mondtam neki hogy elmegyünk náluk mert nem akkarjuk hallgatni mindennap a kiabálást, felis ajánlotta hogy elhoz minket és hozzá tette hogy lemondd rólam. " Ne keressük, ne hívjuk ". A gyámhatóság is volt már, de nem nagyon láttuk hatását, elvonóra meg nem menne el, tagadna mindent.
Ha nem tetszik neki valami, "csak" úgy odajön leképel.
A héten volt a születésnapon egész nap vergődött, felse köszöntött még egy szem cukrot sem kaptam..
Besétálsz a gyamhivatalba es elmondod a történetet. Egészen biztosan nem kerülsz a barátod anyjához, ellenben a testvéreddel együtt neveloszulokhoz vagy nevelootthonba.
Kicsit túl toltad amúgy a vízért fizetni kell dumával.
Azért az kicsit kamuszagú, hogy a gyámhatóságnak nem volt hatása. Pont arra szállnak rá, aki nem változtat.
Próbálkozz a család segítőnél. Ha kell, tegyél névtelen bejelentéseket, és előbb utóbb kimennek.
Nonameasus,vagyis kerdezo!
"Nem toltam túl semmit, nem állítottam hogy fizetni kell, oda írtam hogy "lassan" azért is fizetni kell.
De azért köszönöm a segítséget!"
Ezt a privit küldted.
Ezt meg a kérdésedben irtad:"Lassan a vízért is fizetnem kell, mert úgye árulja a 80forintos dobozos üditőket amit másoknak és persze nekem is 200forintért add el.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!