Interneten lehet kutatni a családfámat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 16:12
1/8 anonim válasza:
Nem lehet. Szerinted kinek van meg pont a te családfád?
2/8 anonim válasza:
szia!
www.myheritage.com itt elkezdheted összerakni. ha talál egyezést más fák között, értesít. amúgy meg levéltárakban, egyházaknál lehet kutatni:)
3/8 anonim válasza:
Hogyne! Én is így csináltam. Rengeteg adat fent van a neten. Népszámlálási adatok. Lakhely szerinti családnevek. Levéltári adatok (persze nem az egész), halott vagy eltünt katonák adatai. Családi címerek és leszármazottak. Régi paraszt családok (1700as évek inkább) nevei.
A legtutibb módszer viszont az ha levéltárakban kutakodsz és elmész személyesen. Ott még segítenek is. Fontos dokumentumok is segítenek (születési, házassági, halotti papírok) régi fényképek (hátoldaukon lévő írások gyakran vannak)
4/8 anonim válasza:
Én nem igazán keresném max ha az apám George Clooney lenne. De ha jobban belegondolunk, ki tudja? Apukám onnan derítette ki az egész fát és hihetetlen dolgok kerültek elő. Pl. hogy a Nagyapám a házért harcolt és hősi halált halt.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi
2010. aug. 28. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!