Családfa kutató nállatok ez meddig tart? Többi lent!
Nővérem évek óta kutatja a családfánkat,most viszont felbérelt egy kutatót aki vissza vezette a családfánkat Szent Istvánig,állítólag leány ágon utódja a családunk.A lényeg,hogy azóta folyamatosan ezzel henceg,semmi más téma nincsen,már ezerszer megkértem,hogy hagyja abba ezt tök szuper (ha igaz) de már unalmas.Ettől nem lesz nekünk olcsóbb a kenyér......Meddig tart ez a fellángolás?Kb.3 hónapja tolja,másféléves gyerekemnek is pedig szegény még azt sem tudja miről van szó...
32/F
#11: Csak lonket küldtem neki két FB csoportról, ahol amatőr családfakutatók segítik egymást, de vannak köztük profik is (az egyik csoportot is ilyen kutató alapította), akik esetleg tudnak segíteni a dokumentumok és a tapasztalataik alapján, hogy valós lehet-e az információ.
Senkit nem zárok ki, ha valakit érdekel, nyugodtan írhat privátot és elküldöm a linkeket.
13
Ja, fb csoport az van egy tucat is. Van, ami más címszó alatt fut. Még a macsenak is van talán 2.
De én fb-ra nem tennék fel iratot/dokumentumot.
#14: Én kettőben vagyok benne, ami általános, és azokban a megyei csoportokban, ahol érintett vagyok. Ezek a csoportok - nekem - tökéletesen megfelelnek, mindig mindenben kapok segítséget.
A kérdező testvérénél lévő iratok nyilván bárhol, bárki által kutatható, hozzáférhető dokumentumok, ezért nyugodtan megoszthatja. Mi baja lehet belőle, ha megoszt mondjuk XV-XVI. századi (vagy akár még korábbi) iratot, hogy meggyőződjön a tartalmáról, eredetéről? Véleményem szerint az égvilágon semmi. De mindenki maga el tudja dönteni, hogy él-e a lehetőséggel vagy sem. Ezért sem írtam ki válaszban, mert ez nem mindenkit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!