Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Igaz az, hogy Orbán Viktor...

Igaz az, hogy Orbán Viktor nagypapájának a vezetékneve "Orsós"?

Figyelt kérdés
Én így hallottam...
2010. aug. 11. 14:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
33%
"Én úgy hallottam", "Valaki azt mondta", "Állítólag"... no comment.
2010. aug. 11. 15:06
 12/28 anonim ***** válasza:
11%
14:52 nem kéne ennyire leugatni a másikat...az tény hogy nem a kérdésre válaszolt ! Engem sem érdekel ez az egész...őt sem érdeki ezért is nevet egy néhányon,hogy mennyit tud ezen a témán pampogni ! :D
2010. aug. 11. 15:08
 13/28 anonim ***** válasza:
64%

És azt honnan tudod, hogy nincs benned egy csepp cigány vér sem?

Talán többszáz évre visszamenöleg ismered a családod származását? Ugyan...

2010. aug. 11. 15:08
 14/28 anonim ***** válasza:
33%

"Én úgy hallottam", "Valaki azt mondta", "Állítólag"

Nem voltam ott amikor a nagyapja született,nem írhatom azt,hogy biztos vagyok benne,nagyeszű :D

2010. aug. 11. 15:09
 15/28 anonim ***** válasza:
25%

14.26 vagyok.

15.08-nak: na, pontosan erről van szó. Végre egy normális...

Az a nagy MAGYAR pedig, aki kikérte magának a cigány vért, nem véletlenül sikítozik ennyire. Ez meg pszichológiai alapvetés.

2010. aug. 11. 15:12
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok kiábrándítani senkit, de az Orbán pont úgy roma családnév mint az Orsós. Szóval tök mindegy, hogy változtatott-e nevet.
2010. aug. 11. 15:18
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez az oldal azért van,hogy a feltett kérdésre válaszoljunk.

Ha nem érdekel a kérdés,nem kell megnyitni.Ennyi.Én sem írom,a bölcsészettudományokhoz kapcsolódó kérdésekhez,hogy épp most ettem pilótakekszet,mert kit érdekel?Nem ide tartozik.Válaszoljon értelmesen vagy húzzon el.

2010. aug. 11. 15:20
 18/28 anonim ***** válasza:
82%
Ha valaki venné a fáradságot és mielőtt baromságokat beszél utánanézne a dolognak akkor nem itt tartana ez a kérdés sem. Kérdező! Ez nem igaz, ezt rosszindulatú emberek találták ki, csak azért, hogy mondhassanak valami rosszat. Születése óta Orbán a vezetékneve. És én ezt biztosan tudom, még a többiek csak találgatnak.
2010. aug. 11. 15:48
 19/28 anonim ***** válasza:
26%

nah, mindenki tudja(legalábbis körülöttem), hogy Orsós Viktornak hívták, csak szóltak neki, hogy így ne akarjon politikus lenni, így lett Orbán

(ez nem az én véleményem,tény)

2010. aug. 11. 16:39
 20/28 anonim ***** válasza:
95%

Sziasztok!

Érdekesek a kommentek. "én úgy tudom", "más ezt mondta", "többen tudják", "ez is cigány név, meg az is"... vicces. Párszor már ebben a családfa részben le lett írva, hogy nincs olyan, hogy cigány név.. olyan van, ami a romáknál is gyakori lehet. gondoljatok bele, egy Jacobson nevű svéd vándorcigány valahogy idekeveredik Mo-ra az 1900-as évek elején, lesz 6-7-8 gyermeke, most 2010 van, ideáig felnő 3-4 generáció, az vajon hány Jacobsont jelent? szerintem nem keveset. Magyarországon a XIX. századtól kezdve TÖMEGEK változtatták meg a nevüket, úgyhogy nem tudom mi a ebben a fura... főleg a fővárosban. svábok, zsidók, szláv felmenőkkel bírók, rengeteg nációból érkezett ember, természetesen romák is. fajmagyarságról vitatkozni meg tényleg nem kéne, mert ez olyan skatulya, amibe ha akarja az ember, akkor beleteszi magát, ha nem, hát nem. valaki annyira vallja magát 100% izlandinak, mint amennyire más 100% magyarnak. nem tudom miért kell ilyen hülyeségeken vitatkozni... akinek magyar az apja, meg az anyja, a felmenői is azok voltak, az miért ne tarthatná magát annak? apja részéről 50%, anyja részéről szintén, kész. az izlandi dolgot azért kevertem ide, mert ott is írországi keltákra vezetik vissza sokan azt a gént, amit a nőknél kimutattak, skandinávra meg az apait, na és akkor mivan?

a kérdésre válaszolva, lehet, vagy nem, de fontos ez? csinálja jól, amibe belekezdett, legyen normális ember. még azt hozzáteszem, hogy nem vagyok sem fideszes, sem szoci, sem lmp-s, sem jobbikos... semmi ilyen vállalhatatlan. köszöntem.

2010. aug. 11. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!