Hogy találjam meg a nagymamám?
Üdv!
Édesapámat nevelőszülők nevelték fel ugyanúgy ahogy engem is.
8 éve elhunyt az édesapám én nem ismertem, de szeretném felkeresni az édesanyját ha még él!
Nem vagyok az édesapám nevén ami nehezíti a történetet, nincs is bejegyezve az én születési anyakönyvi kivonatomba!
Folyamatba van édesapám hallotti anyakönyvi kivonatának a kikérése.
Csak az édesanyja leánykori nevét tudom, semmi többet sajnos.
Már egy ideje a név alapján keresem mert ha még él 70 év körüli lehetne.
Gyámügy nem tud segíteni,
Halotti anyakönyvi kivonatot nem tudok kérni a "mamáról" mert csak a nevét tudom.
Segítséget szeretnék kérni hogyan tovább??
Köszönöm! 🤗
Tudom! de engem mégis érdekel, hogy kik ők/kik voltak..
Sokan nem értik ezt de nem akarom hogy mindenki értse!
Remélem valaki tud hasznos választ adni!
Okmányirodában a Kapcsolatfelvételi eljárásról érdeklődj.
Kell egy kérelmet írni (amiben minden információt le kell írni, amit tudsz a nagymamádról meg az apukádról) meg egy levelet, amit eljuttatnak a nagymamádhoz, ha megtalálják őt. Van egy 3500 Ft-s eljárási díj is.
Bár ez így elég nehézkes lesz.
Köszönöm szépen!
Nem fogadták örökbe!
Kapcsolatfelvételi eljárásról még nem hallottam eddig, de már érdeklődök is utánna!
Hallotti anyakönyvi kivonat tartalmazza azokat az adatokat amiket nem tudok még teljesen!
Pl.: édesapja neve
Születési hely
Elindulásnak úgy gondolom tökéletes!
Kedves utolsó lehet késő volt mikor olvastad és írtad a kommentet, mert nem papám anyját keresem hanem az apukám anyukáját aki az én nagymamám!
👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!