Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A Zollai vezetéknév cigány?

A Zollai vezetéknév cigány?

Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miért lenne az ? És ha az is lenne,akkor az miért baj? Ha nem vagy cigány,akkor miért számít?
2010. aug. 2. 21:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Nincs cigány meg nem cigány név.
2010. aug. 2. 21:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Úgy van, ahogy a második is mondja.
2010. aug. 2. 21:17
 4/13 anonim válasza:
dehogynincsen: lakatos, orsós, sárközi, stb. ezek általában cigánynevek
2010. aug. 2. 21:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Képzeld, láttam már olyan Lakatost, Orsóst, aki NEM volt cigány...

harmadik

2010. aug. 2. 22:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Akor érdeklődve várok egy Lestyánt vagy egy Oláh-t aki nem cigány vagy nincs beütése. És ha esetleg nem fehérbérű lakatos.. akkor is.. a legtöbb rohadt cigó.... és h mi baj velük. nézdd meg a pénztárcád.. képzelj bele még 20 ezret.. és az msot a tetveséknél van. segély gyanánt.
2010. aug. 2. 23:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem Oláh a vezetéknevem és biztosítalak,hogy egyáltalán nem vagyok cigány! Nem tehetek róla,hogy ez lett a nevem és nem tudom,hogy te mit szólnál,ha a neved miatt megbélyegeznének....
2010. aug. 3. 09:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem cigány, de lehetnek roma viselői is, ahogy minden névnek!

A második hozzászólóval értek egyet, nincs olyan, hogy cigány név... esetleg olyan van, ami jobban elterjedt náluk, de ezek többsége magyar eredetű családnév, amiket hordanak természetesen magyarok is.

2010. aug. 3. 10:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Ismerek Oláh Dórát és Lakatos Dórát egyik sem cigány. De tény hogy gyakori roma családnevek.
2010. aug. 3. 10:21
 10/13 anonim ***** válasza:

A legjobb barátnőm Oláh Eszter, és nem cigány, 1 negyedben német, a másik ág meg tiszta magyar. És van a sulinkban egy félig kínai gyerek, ő Lakatos Márk, és az apja magyar, az ő családjában csak horvát volt, francia és cseh. Ennyit erről.

A kérdésre válaszolva: Csak megerősíteni tudom az előttem szólók véleményét, nincs cigány, vagy nem cigány név, de a név viselője lehet cigány is akár.

2010. aug. 4. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!