Ez a személy a képtől lehet a dédnagyapám?
Figyelt kérdés
Itt egy kép a dédnagyapámról a 30-as évekből:
Most kaptam ezt a 20-as évek beli képet egy csomó régi holmi között:
Lehetséges, hogy ugyanaz a személy van rajta?
2020. júl. 5. 22:21
11/24 anonim válasza:
Ez a harmadik kép egyikre sem hasonlít.
12/24 anonim válasza:
Ezen a képen az van aki a másodikon.
14/24 anonim válasza:
Szerintem az első kettő nem ugyan az a személy, de akit utóbb küldtél az a 2.
15/24 anonim válasza:
Hát lehet, hogy én vagyok vak, de egyetlen olyan részlet nincs a 2 képen, ami alapján ugyanaz lenne a 2 ember.
16/24 A kérdező kommentje:
Abból gondoltam hogy a 2 ember ugyanaz, hogy abban a ládában találtam, amiben dédnagyapám személyes cuccai voltak. Azé a dédnagyapámé, akiről a színes fotó készült
2020. júl. 5. 22:58
17/24 anonim válasza:
A 2.és a 3.képen egy ember van,pár év különbséggel.
18/24 anonim válasza:
2. és 3. képen lévő személy szerintem is azonos. Az már különös hogy miért van a színesképes dédpapád ládájában a kép.
19/24 A kérdező kommentje:
Most gondolok egy olyanra, hogy az lehet az talán az oka, hogy mindketten 1904-ben születtek, együtt nevelkedtek, gyerekkori barátok lettek majd később apatársak is.
2020. júl. 5. 23:15
20/24 anonim válasza:
Nem lehet hogy a 2.és 3.képen lévő ember dédapád apja?Emiatt lehetett nála a fotó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!