Hány rokonotok van? Családfa kutatásba szeretnék kezdeni, és érdekelne mennyi lehet másoknak.
Családfám a pároméval közösen (övé eddig a kisebbik rész), ami már készen van, oldalágakkal együtt több mint 4000 fő, 1700-as évek közepéig visszavezetve, de több ág is még folyamatban van.
Jelenleg élő rokonom, akiről tudok, kevés van, de valószínűleg nagyon sokról nem tudok semmit, sajnos szomorú családi események miatt az apai ággal megszakadt a kapcsolatom, azt nehezen tudom felgöngyölíteni.
Mi sem vagyunk kissebsegi család. Kis faluból származom. Mind két szülőm az 50-es években született. Édesanyámék kilencen, édesapámék heten voltak testvérek.
Őszintén nem tudom megmondani mekkora a rokonságom, egyrészt mert nem vagyunk már egy osszetarto család, másrészt nagyon szét széledt mindenki. De alaphangon minden nagynénémnek/bácsimnak van 2-3 gyermeke(akik lettek ugye az unokatestvérek) Nekik is van min.1-2 gyermekük. (másod unokatestvérek) és már nekik is van gyermekük 1-2.
Ciki nem ciki, a nevét sem tudom mindenkinek, ami a tavolsagnak és a nem osszetartasnak köszönhető. Én Azt gondolom nincs kis családom.
De brtuálisak vagytok! :DDDD
Nekem apai ágon nincs rokonom, nagybátyjám és a családja sajnos nem élnek, ahogy nagyszülők sem, anyai ágon egy mamám van, és anyunak 3 tesója, nekik 1-2-4 gyerekük. Ennyi :D :(
Fogalmam sincs, anyai nagyszüleim annyira összebalhéztak a testvéreikkel, hogy kamaszként egy véletlen elszólásból tudtam meg, hogy nagyapámnak van 2 öccse, míg nagyanyámnak minimum egy húga (neki tuti van 3 gyereke). A dédnagyanyámnak is több testvére volt, elvileg kiköltöztek külföldre, szintén soha nem beszéltek.
Apai nagyszülők is hasonlóan, tudom, hogy voltak testvéreik, de mivel felnőttként soha nem találkoztak, ezért passz (emlékszem, hogy ott voltam már, amikor apám megtudta, hogy vannak nagynénjei és nagybácsijai, azaz minimum 26-28 éves volt ekkor).
Én egy ilyen "senki-senkivel", "utálunk mindenkit, rohadjatok meg" családból származom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!