A nővérem gyermekének a gyermeke kicsoda nekem?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a választ!2010. júl. 28. 10:48
2/7 anonim válasza:
Szerinem is második unokatestvér.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a másodunokatestvér a nagyszülő testvérének az unokája!
Ha az ő nagymamája a te testvéred, akkor ő neked max. a másod unokahúgod... de nem biztos.
4/7 anonim válasza:
Szerintem te a nagynényje vagy. a Te gyereked lenne neki a második unokatestvére.
5/7 anonim válasza:
A nővéred gyerekének vagy a nagynénje, vagyis ő a te unokahúgod.
Akkor az unokahúgod gyerekének nem lehetsz ugyanúgy a nagynénje... szerintem. De most már engem is érdekel, hogy mi az igazság :D
6/7 anonim válasza:
Bár lehetsz másodnagynéni :D
vagyis ő a másodunokahúgod
7/7 anonim válasza:
Így külön nincs rá név. A nővéred gyereke az unokahúgod (a nagynénje vagy) az ő gyereke nincs olyan családi kapcsolatban veled, aminek nevet adtak volna... Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy anyukám/apukám unokatestvére. Rokonom, de nincs olyan szoros vér-kapcsolat, hogy neve lenne.... Rem érted. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!