Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ez mit jelent egy családfában?

Ez mit jelent egy családfában?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Éppen kutatást végzek egy anyakönyvben a törvényes és törvénytelen rublikába ez van beírva: amerikában esketettek. Ez most a szülők házasságára vonatkozik, vagy esetleg a gyermekre valamilyen módon?

2019. nov. 22. 06:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kerestem de nem jutottam előlrébb, így befejezem a családfakutatást.

Köszönöm a válaszokat és a segítséget mindenkinek!

2019. nov. 23. 12:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg, ha konkrétabb segítséget kértél volna, akkor többet tudtam volna segíteni.

Sajnálom, hogy ilyen könnyen feladtad.

2019. nov. 23. 17:57
 13/16 A kérdező kommentje:
Ennél konkrétabban nem szerettem volna, az is elég, hogy az esketetett az a szülőkre vonatkozik. Rengeteg az amerikai házassági anyakönyv és most nincs energiám átnézni mindent!
2019. nov. 23. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

De pont azt próbáltam magyarázni, hogy nem biztos, hogy azt kell átnézni. Sokszor beírták a magyar anyakönyvbe. Amúgy vannak egyéb fórumok, ahol tudnak segítséget, ötletet adni. A FB-on több ilyen csoport is van, hobbikutatóknak, de profik is megfordulnak ott, akik nagyon sok jó tanáccsal tudnak szolgálni. Sokkal inkább, mint itt. Ha gondolod, próbáld meg. Más is sikerrel lépett be már oda, aki itt kezdett próbálkozni, de ott sikerült kibogoznia a szálakat. Igen szép eredményeket ért el, ha jól tudom.

Szóval, ha érdekel: [link]

2019. nov. 23. 23:40
 15/16 A kérdező kommentje:
A magyarokat már átnéztem, de köszönöm! :) :)
2019. nov. 24. 17:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod! Én több mint 10 éve kutatok, és nem merném állítani, hogy mindent átnéztem már, amit lehet. Sőt! Tudom, hogy nem láttam még mindent. Folyamatosan jönnek új ötletek, helyek, ahol kutathatok. Nem csak az anyakönyvek léteznek...
2019. nov. 24. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!