Mi a véleményetek az Emőke névről?
Figyelt kérdés
Szerintem tök aranyos. Szerintetek? És, hogy lehet becézni? Ha lesz lányom tuti, hogy így fogják hívni . :)2010. júl. 15. 20:21
21/31 anonim válasza:
Nekem ezekről a nevekről az jut eszembe, hogy emlő, tömlő, meg hasonlóan béna szavak.
22/31 anonim válasza:
Becézve(Emi)tényleg nem rossz,de maga az Emőke név nekem nem tetszik!
23/31 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a válaszokat. :)
2010. júl. 16. 00:37
24/31 anonim válasza:
Tesóm babáját hívták így gyerekkorában. Meg van egy távoli rokonunk, akinek a feleségét hívják így. Egy gazdag vállalkozó a rokon, a feleségének vett egy kozmetikai szalont, azt "igazgatja". Szőke, ötvenes, elég buta, de amúgy normális, rendes, csak dumálni nem lehet vele semmi értelmesről (a kozmetikán és a pénzen kívül), de nem rosszindulatú vagy gonosz. Szóval nekem az Emőke névről ez a kettő jut eszembe: egy piroshajú rongybaba és egy gazdag, szőke, kozmetikai szalon tulajdonos vállalkozófeleség :D
25/31 anonim válasza:
Egy Emőke egyszer panaszkodott, hogy mindennek hívják, csak Emőkének nem, úgy értem, hogy mondjuk Emese, meg a többi hasonló névvel keverik sokat.
26/31 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 16. 19:52
27/31 anonim válasza:
nekem az egyik legjobb barátnőmet hívják így, és én EMŐ-nek szoktam becézni. vagy memő. ^^)
28/31 A kérdező kommentje:
értem:)
2010. júl. 18. 15:32
29/31 anonim válasza:
Én Emőke vagyok:) Nagyon szeretem a nevem.
Általában engem így becéznek: Emő, Mőci,Emőci:)
Nem sokan szólítanak Emőkének.. Én az Emő-t szeretem a legjobban:) És eddig sosem cikizett érte senki:P
max. a barátok néha Emocionálé-nak hívank,de csak hűlyülésből:P És engem nem zavar. Szerintem ha eddig nem foglalkoztak ezután (remélem..annyi eszük van 13 évesen) sem fognak:)
Szerintem adhatod nyugodtan az Emőke nevet:P
13,5/Emőke:D
30/31 anonim válasza:
És milyen rohadt jó érzés, hogy téged is így hívnak, ezek meg itt pocsékolják a neved.
Emő, , az Emi az inkább Emese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!