Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Melyik a jobb DNS-teszt, a...

Melyik a jobb DNS-teszt, a MyHeritage vagy az Ancestry?

Figyelt kérdés

2019. szept. 30. 21:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
24%

Az Ancestry pontosabb de sajnos azt nem lehet tudtommal Magyarországra rendelni.

De a MyHeritage sem kamu csak kevésbé pontos amit meg is értek mert az a legolcsóbb...

2021. ápr. 11. 22:01
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Na miért lettem lepontozva?😅
2021. ápr. 12. 11:49
 23/31 anonim ***** válasza:
81%
Azért mert lehet rendelni Mo-ről is az Ancestryt. Meg még egy egész csomó másikat is.
2021. ápr. 12. 19:26
 24/31 anonim ***** válasza:
69%

Igen tudom, hogy egy csomó másikat lehet.

De amikor az ancestryt akartam rendelni és beírtam a címem akkor még nem engedte Magyarországra rendelni (nem engedett továbblépni addig ameddig be nem pipálom h másik címre rendelem) de ez azóta lehet változott

2021. ápr. 13. 07:46
 25/31 anonim ***** válasza:
30%

Azóta utánanéztem meg láttam sok eredményt(21 es vagyok) azt veszem észre, hogy mégiscsak talán a myheritage az egyik legpontosabb, az a legkevésbé területi alapú vagy h mondjam, pl a myheritage kihoz egy lengyelnek 70% kelet európait 20% észak és nyugat európait 10% baltit addig mondjuk a 23andme meg kihoz 90% east europeant és 8% french and germant 2% boardly west europeant de az belevette pl a germánt a kelet európaiba és így jött ki a 90%.(mondjuk az cserébe le is bontja régiókra meg haplot is ki ad de akkor is, a becslése szerintem elnagyoltabb, inkább azt nézik, hogy az adott területen milyen géntkavarkád van míg a myheritage kevésbé ezt nézi)

Ancestryről nem nagyon tudok nyilatkozni

2021. júl. 29. 13:31
 26/31 anonim ***** válasza:
30%
Egyébként most TELJESEN INGYEN lehet szerezni Ancestry dns tesztet egy projekt miatt. Akit érdekel az írjon privátban.
2022. febr. 9. 17:12
 27/31 anonim ***** válasza:
26%

Vagy nem is kell privát.😄

Beírom ide.

Prassek@ancestry.de email címre kell írni(magyarul is lehet), hogy érdekelne ez a projekt(emailben szerepelnie kell a vezetéknévnek, keresztnévnek az ancestry profilod linkjének és annak, hogy ezzel az emaillel vagy e beregisztrálva amivel ráírtál) és miután visszaírt, hogy kezdheted az után ha újonnan csinálsz családfát az oldalon akkor 50 rokont össze kell szedni(nem muszáj vérszerintinek lenni, így elég hamar meg van). Akinek meg van az oldalon meglevő fája annak meg bővíteni kell 100 újjal.(de meg lehet ezt úgy oldani, hogy letöltöd a gépedre és az oldalról letörlöd és miután visszaírt hogy kezdheted visszatöltöd.)

Tényleg nem kamu,(attól sem kell megijedni, hogy kérnek bankkártyaszámot, ez csak azért van mert ezt a 100% os kedvezményt kuponkódban kapod és nincs az oldal "felkészítve" az ingyenes dns tesztre és így kéri de nem vonnak le semmit) Nekem hamarosan megjön az eredményem

2022. febr. 9. 17:26
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Úgy ha letörlöf és visszatöltöd és van rajt minimum 50 ember úgy elég az is
2022. febr. 9. 17:27
 29/31 anonim ***** válasza:
29%

Na itt a bizonyíték, hogy nincsenek nagy különbségek, aki ért hozzá látja, hogy a 2 SZINTE ugyan az:

ANCESTRY:

Germanic Europe 43%

Eastern Europe and Russia 32%(ezen belül kihozta Szlovákiát és Magyarországot)

Baltic 10%

Balkans 5%

Norway 5%

Greece and Albania 3%

Sweden and Denmark 2%

MYHERITAGE:

Észak és nyugat európai 51,5%

Balkáni 28,1%

Görög és dél olasz 9,8%

Balti 7,8%

Skandináv 2,8%

2022. febr. 18. 19:28
 30/31 anonim ***** válasza:
29%
Ancestry talán picit jobb de igazából mindkettő jó
2022. febr. 18. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!