A nagymama (49) a lánya (33) és az unoka (17) mind terhesek, és a nygmama előőbb szül, akkor az unokájának kije az újszülött?
Figyelt kérdés
Senki nem tud érdemleges választ!!Csupán csak kíváncsiságból kérdezem!VAn erre logikus válasz,vagy újra kell írni...a kódexet.?:)2010. júl. 15. 16:34
11/18 anonim válasza:
A rokonság csak attól függ, hogy ki kinek a gyereke/szülöje/testvére, az, hogy ki született elöbb, az teljesen lényegtelen.
12/18 anonim válasza:
szal a nagymama 16 évesen szült, a lánya is 16 évesen, az unoka 17... hát gratu. családban marad. :D
amúgy nem tudom hogy kije lenne, bonyolult.
13/18 anonim válasza:
A rokonsági fokok számítanak, nem a korkülönbség!
14/18 anonim válasza:
Mi ebben a bonyolult? A nagynénje vagy a nagybátyja. Nem lehet megérteni, hogy mindegy a korkülömbség?
15/18 anonim válasza:
Hát ez durva... azt hinném, hogy cigányok vagytok, ha nem tudnám, hogy ők leszarják a rokonsági fokokat...
16/18 anonim válasza:
utolsó... te egy utolsó vagy ezzel a cigányozással
17/18 anonim válasza:
miért, nem így van? náluk működik így a dolog...
18/18 anonim válasza:
Attól még nem változik meg a családi kapcsolat hogy valaki kásőbb szül mint a lánya. Ugyan úgy a testvére lesz az anyának a nagymama gyereke, nagybátyja az unokának. Tehát nem nehéz kérdés ez. Inkább szokatlan. A testvérem és köztem 18 év van és mikor neki lett gyereke én pont előtte születtem. Tehát én 1 évesen már nagynéni voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!