Ha az őseim nem voltak megkeresztelve, nem is tudom őket megtalálni?
Milyen település? Milyen időszak? Milyen vallás?
A meglévő adatokból biztosan látható, hogy hol született/házasodott/halt meg, akit nem találsz? Lehet, hogy más, környező településen kell keresgélni.
Amit írtál, az így nagyon általános, szívesen segítenék, de így nincs kiindulási alapom, hogy merre kéne indulni.
Egyáltalán nem biztos, hogy nem voltak megkeresztelve (szinte kizárt!), csak valamiért rossz helyen vagy nem jól keresel. Akár privátban is segítek, ha gondolod.
Köszönöm a válaszokat.
Elképzelhető, hogy más településen laktak (eddig kettővel próbáltam meg keresni), bár elvileg a környező településekről kihozza a találatokat, de azért rákeresek majd azokkal is.
Megkeresztelve meg tényleg nem voltak, én is csodálkoztam.
Névváltoztatás esetleg nem lehetséges?
Továbbra is fenntartom, hogy szívesen segítek (tizensok éve foglalkozom a családfám kutatásával, elég sokmindennel találkoztam már, elég sok tapasztalatom van), csak túl kevés az infó, amit adtál. NEM hivatásos kutató vagyok és nem pénzért segítek.
Nagymamámat újból megkérdeztem, azt mondta, hogy az ő apja és annak ősei ténylegesen nem voltak megkeresztelve, de az anyai ág igen, legalább ennyivel előrébb vagyok.
Előző válaszadó, főleg a familysearch-el kapcsolatban kéne segítség, mennyire vagy jártas benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!