Kiráz a hideg a párom szüleitől. Hogyan fogadjam el mégis őket?
még nem költöztünk össze a párommal ezért ha hozzájuk megyek kb mindig találkozom a szüleivel és egyre kevésbé szimpatikusak. Különösen az édesanyja.
Nagyon a látszatba fekteti az energiát, ahányszor odamegyek azt mutatja, hogy ő milyen tökéletes nő és anya és azt érezteti, hogy én csak ne vegyem el tőle a fiát. Amikor szó volt hogy elköltözik tőlük sírni és hisztizni kezdett, hogy bezzeg engem nem hagyna el, csak őt hagyja ott aki felnevelte meg ilyenek.
Rengeteg pénzt keres a nő, de ha a fia kér mondjuk ebédre akkor könyörögnie kell szinte, az se baj ha lyukas cipőben jár.
Persze anyukának a műköröm meg a személyi edzőre van pénz, meg utazgatni.
Szakács és takarítónő van náluk, ezt tudom, de ahányszor ott vagyok mindig mondja, hogy jajj múltkor milyen rendetlenek voltunk a fia szobájában, biztos én dobálok szét mindent aztán neki kell nagy erőkkel rendet rakni.
Meg mutogatja hogy milyen luxus ételeket főz (bezzeg én nem tudok főzni), amikor tudom( a párom mindig mondja) hogy kb félévente 1x szokott főzni..
Emellett baromi igénytelenek, pazarolnak stb. Nagyon ellenszenves ez nekem.
A páromat szeretem nagyon de egyszerűen már összerándul a gyomrom ha odamegyünk hozzá és beszélni kell az anyjával aki ilyen mézes-mázos a szemembe, de azért csipkelődik, a hátam mögött meg teszi a megjegyzéseket.
"ha hozzájuk megyek kb mindig találkozom a szüleivel és egyre kevésbé szimpatikusak. Különösen az édesanyja."
- Tiltsd ki a szüleit a saját lakásukból, amikor te odamész dugni!
"ahányszor odamegyek azt mutatja, hogy ő milyen tökéletes nő és anya és azt érezteti, hogy én csak ne vegyem el tőle a fiát"
- túlliheged. Minden szülő így érez, aztán megszokják.
"Rengeteg pénzt keres a nő, de ha a fia kér mondjuk ebédre akkor könyörögnie kell szinte, az se baj ha lyukas cipőben jár."
- nem kap enni, lyukas a cipő?
Ha kiskorú a pasid, akkor gyámhatóság, ha nagykorú, akkor miért kellene a szüleinek eltartaniuk?
Szakács, takarítónő, pazarolnak?
Mi közöd hozzá? A sajátjukat pazarolják.
Fogd fel, TE mész oda!
Menjetek a TE lakásodba és akkor nem lesz gond!
Mondjuk én vágnálak ki mint a taknyot, (a pasid anyja is csak azért nem teszi, mert tekintettel van a fia egészségügyi szükségleteire).
1. Oda nyilván nem költözöl. Ez a fele letudva.
2. "Rengeteg pénzt keres a nő, de ha a fia kér mondjuk ebédre akkor könyörögnie kell szinte, az se baj ha lyukas cipőben jár." Tehát fiúról beszélünk, nem férfiról. Élvezd ki (vagy el, ha úgy tetszik ;-) ) ebből a kapcsolatból, amit érdemes, és lépj tovább! Ez a fele us letudva.
Fentiekből eredően a kérdés értelmét vesztette.
A párodtól nem ráz ki a hideg?Irigykedsz az anyósodra máris,aki még nem is az anyósod.Beleavatkozol az életükbe.
Melyik anya az,aki nem sir ha akár lánya akár fia kirepül a családi fészekbõl.Ezekszerint a te anyud örült,hogy megszabadult tõled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!