Anyósom! Ki nem állhatom. A lentiek fényében szerintetek velem van a baj? Ja persze, ezekből a párom semmit nem vesz észre.
Rövid jellemzése:
- tükör helyett minden esetben a távcsövet használja, szemfülesen kiszúrva a környezetében lévők hiányosságait
-a sütés-főzés kib.szott világbajnoka, olyan étel nincs amit ő ne tudna elkészíteni és ami után ne kéne órákig simogatni a hiúságát, hogy mekkora ász is ezen a területen
-gyerekeit gondosan, a bensőséges anya-gyerek (szeretet, a gyereknek is van lelke, néha nem ártana magunkról is kicsit beszélgetni) kapcsolattól elzárva, rideg tartásban felnevelte. Tapsoljuk meg, hogy mindkét gyereke érzelmi analfabéta és kb. 35 éves korukig egy normális kapcsolatuk sem volt... Good job!
- előszeretettel tesz megjegyzéseket az ember súlyára, úgy hogy a férjének és a kislányának kb.akkora segge van mint Kambodzsa.
- az ismerősei az alábbi jelzőkkel jellemzik: bunkó, paraszt.
- a szemedbe mosolyog, a hátad mögött elátkoz örökre.
- a legnehezebb időkben is biztosan számíthatsz rá, még párszor beléd rúg, biztos ami biztos alapon.
Ugyanez az én anyósom is. Már nem is beszélek vele egy éve.
Megmondtam a páromnak is, ha beteszi hozzánk a lábát akkor engem többet nem lát.
Azóta minden happy, anyós mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!