Ti mit szólnátok ha a párotok anyja véletlen a párod volt barátnője nevén szólítana? 3 éve együtt vagyunk.
"Hát szerintem más ha nem olyan személy nevét tevesztik össze."
A tévesztés lényege, hogy akaraton kívül, véletlenül csinálod. Nem célzottan, nem szándékosan, csak hiba a mátrixban. Ha tudnád irányítani akkor nem lenne tévesztés.
Na meg jobban érzed magad, ha Gizi helyett Józsinak hívott volna? Szerintem nem.
Vagy, alapból mi az, hogy "AZ" ex. Átlag embernek van jó néhány ex az életében, Éva, Tünde, Sára, akárki. Téged Évának hívott, most fújsz rá, mert ő "AZ" ex. Ha meg Gizinek hívott volna, akkor első gondolatod az lenne, hogy nem tudom ki az a Gizi, de biztos valamelyik ex és ugyanitt tartanál.
Vagy honnan tudod, hogy az adott név csak az exet illeti? Az is lehet, hogy 10 másik ismerősére gondolt akinek ugyanaz a neve.
Azért nem teljesen mindegy,ha egy családtag nevét keverik össze,vagy egy idegen nevén szólítanak 3 év után. Én szóvá tenném.
Mi egyszer beazélgettünk párommal este,és a nagy dumában egy ismeretlen nő nevén szólított. Nem hagytam szo nélkül,de a mai napig nem jöttem rá,hogy ez mi volt. Szerinte csak nyelvbotlás.
A lényeg hogy ha már 3 éve tidja a nevedet,akkor illik is megjegyezni. Azért mégsem 3 hete vagytok együtt.
Munkatársam mondta a minap,hogy a fia mindig más lányt visz hozzájuk. Megkérte,hogy akit nem tátott kétszer,azt be se mutassa,mert ennyi nevet képtelen megjegyezni.😊
Az a baj, hogy sok nő unalmában már nem tud mibe belekötni.
A kérdező is az elődjén és annak a nevén rugózik a mai napig.
Pont az ilyen nők miatt, én az összes barátnőmet nyuszikámnak hívtam.
Ezt nem lehet eltéveszteni bár volt már, hogy valakit cicuskámnak szólítottam, de nem balhézott érte.
"Nem értem, miért az előző neve akart a számra állni?Szerencsére nem mondtam ki.Borzasztó lett volna." - ja, tiszta 3. világháború....
Aki képes azon rugózni, hogy véletlenül rossz néven szólítja valaki, annak hihetetlen mennyiségű kisebbrendűségi érzése lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!