Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi csináljak ha a terhes...

Mi csináljak ha a terhes kiskorú barátnőm szegény szülei folyton pénzt kérnek?

Figyelt kérdés
nagyon ciki ez a baratnőmnek is de meg a szüleivel lakik részben részben meg velem (szabad napjaimon alszik meg csak nálam ) csak úgy engedi a gyámhatóság hogy ideköltözzön hozzam ha mar megszületik a baba és akor is csak úgy hogy nagymamája ide költözik fel évre.ezzel nincs is baj de szegények és az apja mar idős is és nehezen találnak munkát , amúgy rühelnek engem mivel ugye meg a barátnőm nagyon fiatal és ezert elítélnek. előző hónapban 40 e et kértek kölcsön most 50 e et nem dolgoznak nincs munkájuk most de elvileg az anyuka kapót valami melót de nem tudom mi lesz így utalom a lehúzást énis csak olyan 200 körül kapok jó van sportolt pénzem de a babara is kéne de ha nem adok szerintem enni se tudnak nővere meg öcse is velük él és a nővére 1 éves pici gyereket nevel egyedül laknak vagy 6 an laknak egyik se dolgozik én meg nem tudom eltartani a barátnőm egész családját őt eltudom meg a babámat szerintetek mit csináljak meg adjak nekik 50 e? amit most kertek helyes írásért elnézést
2018. nov. 5. 17:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
Felcsináltál egy kislányt!Nem szégyenled magad?
2018. nov. 6. 06:57
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
Barátnőd hazaviszed, szülei a kapun se mehetnek be, ha látni akarja őket ő menjen haza. Gyámhatóság elmehet a francba, nem vihetik el erőszakkal, ill. nem tarthatják otthon, ha nem akar. Jól sejtem, hogy romák vagytok?
2018. nov. 6. 07:59
 13/20 abacus66666 válasza:
96%
Mi a francnak ejtetted teherbe azt a gyereket? A családi pótlék miatt? Vagy CSOK-ra van szükségetek? 2 millió Ft félretett pénzed van, de gumira nem tellett belőle? Költsd csak rájuk a pénzed, már egy család vagytok, meg is érdemled, így jár aki nem gondolkodik előre.
2018. nov. 7. 15:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ti ugye nem fehéremberek vagytok?
2018. nov. 14. 11:51
 15/20 A kérdező kommentje:
nem vagyunk romák se a lány én meg főleg ő olyan helyen lakik ahol sok a roma ott meg igazatok van hogy ez majdnem normális én jobb környékről jövök, és nem érzem problémának a gyereket mindig is gyorsan akartam ugyanis az élet nem var senkire
2018. nov. 17. 20:20
 16/20 anonim ***** válasza:
25%

Egyetértek a véleményeddel DE

Hú hogy ezért micsoda offokat fogsz most kapni...😂

2018. nov. 17. 22:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember vagy, felelős a tetteidért. Felcsináltál egy kiskorút, megnyerted ezzel magadnak a családját is. Akkor viseld a következményeket.
2018. dec. 23. 00:54
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Na mi lett?
2019. febr. 18. 18:58
 19/20 A kérdező kommentje:

hat hozzam költözött a barátnőm meg a mamája, a babánk megszületett, mar dolgoznak a szülei de meg 1 hónapja is kertek egy 10 est.jó lehet balek vagyok de adtam még nekik mivel mamaja aki velünk lakik bevalalta hogy marciustól rendezi a lánya adósagát részletekbem igazából 90 e ft adtam nekik összesen .

viszont a szülei igyis megszívtak mivel a gyámhatóság megmondta hogy nekik a lányuk után kell gyerektartást fizetni hiába mondtak le a gyámságról a mama javára 40e ft havonta ketöjüknek

2019. febr. 22. 19:51
 20/20 A kérdező kommentje:
amit nem fognak tudni fizetni
2019. febr. 22. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!