Anyósom mindig "újrarendezi" az ágyat amit bevetettem. Mi oka van erre?
A párom a szüleivel lakik és van hogy náluk alszok, akkor szépen bevetem az ágyat, (tényleg szépen!! Mindent ugy ahogy volt) de mikor másnap átmegyek hozzájuk látom hogy az anyja szétszedte az egészet és újra csinálta. Mondtam a páromnak hogy ez engem zavar de azt mondta ilyen az anyja nem lehet neki mondani mert úgyis ujbol csinál mindent mindenki utan. Szerintem ez elég gázt.
22/N. Valami megoldás?
Így már érthető, csak úgy írtad a kérdésben, hogy másnap.
A megoldás? Ne ágyazz be.
Én nem vetném be olyan szépen, csak ráteríteném "hanyagul". Ha szóvá teszi, akkor elmondanám neki szépen.
A másik, hogy szépen beveted az ágyat, ahogy szoktad és y egy játékszert vagy segédeszközt vagy bármit ott hagysz a takaró alatt. Lehet többet nem nyúlkálna oda :D
A csávó miért hagyja az anyjának, hogy turkálódjon az intimszférájában?
Nálunk már a nagykorúság elérésekor sem volt bejárkálás szülői részről a szobáinkba, csak ha mi kértünk segítséget valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!