Más is járt már úgy, hogy nő létére az anyósa megpaskolta a popsiját?
Nekem anyukám szokta néha ezt csinálni, számomra nem furcsa.
Szerintem örülj neki, kedvel téged.
Látom, már lassan fél éve ezen rágódsz.
Várjál még te is úgy 10-20 évet és csatlakozz a "me too" mozgalomhoz, hogy akkora lelki sokk alatt vagy azóta is, hogy csak akkor tudsz majd megnyugodni, ha -kárpótlásul- a nevedre íratja anyósod a házát.
"Hát, ha az após paskolta volna meg akkor már kiakadtam volna."
Éljen a szép új, liberális világ, amikor a nők bzulnak egymással, és ez a természetes...
Nekem az apósom szokta a derekamat hátulról simitani.. Furcsalltam, barátnőimnek meséltem, ő szerintük csak kedves a bácsi, én képzelek bele többet..
Hát egyszer após jött haza, mi a férjemmel náluk voltunk, nappaliban társasoztunk. Anyós kiment bezárni a tyúkokat, a férjem meg kiment mosdóba. Após meg hozzámlépett és le akart smárolni... Ennyit a megérzésemről...
"Nekem az apósom szokta a derekamat hátulról simitani"
Ezek szerint rendszeresen csinálja, és mivel te továbbra is hagytad neki ezt -nyilván- biztatásnak vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!