Mivel idegesíthetem anyósom burkoltan?
Figyelt kérdés
Kikészít, másképp nem tudok védekezni ellene.2018. aug. 22. 16:53
1/15 anonim válasza:
Én nem értek ezekhez első. Mondjuk én flörtölni sem tudok és más sima interakciókat lebonyolítani. :D
Kérdező, szerintem a legjobb, ha kerülöd és nem idegesíted magad feleslegesen. Amikor engem idegesített, akkor kevesebbszer mentem látogatóba. Ennyi.
2/15 anonim válasza:
Az anyós viccekkel.
Pl. az anyós úgy jó mint a sör. Hideg, asztalon van, és fel van nyitva.
3/15 anonim válasza:
Legyél hozzá nagyon kedves, és hangsúlyozd sokat, mekkora szerencse, hogy így szeretitek egymàst.
Meg fog őrülni.
4/15 anonim válasza:
Ne találkozz vele. Ilyen egyszerű. Ha megy hozzátok ne engedd be, családi rendezvényekre ne menj el.
5/15 anonim válasza:
Ird le téged mivel visz a sirba ugy könnyebben tudunk tanácsot adni
6/15 anonim válasza:
Második hozzászóló!
Mennyi az anyós ideális testsúlya?
??
3 kiló urnával együtt.
7/15 anonim válasza:
9es, ugye tudod hogy a te anyukád is lehet valaki anyósa? Gondolom nem szívesen vennéd ha az ő kárára poénkodnának a humor heroldok ugye?
8/15 anonim válasza:
Jelentem, már 7 éve anyós (is) anyám. Pont tud jókat nevetni az ilyen, és efféle (szar) poénokon. :)
9/15 anonim válasza:
#5 OMG :D komolyan mondom, fejet hajtok előtted, te aztán nem vagy semmi :D Mondjuk a macska borotválás nálam nem férne bele, nem tudnék bántani egy állatot, de a többi az hatalmas :D (Sógornő ellen nem tudnál efféléket?) :D
10/15 anonim válasza:
Nekem azzal sikerült felidegesítenem, hogy nem tartom vele a kapcsolatot / nem beszélek vele. Ha lehet elkerülöm, ha nem, akkor köszönök neki és arrébb megyek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!