Mennyire kell elfogadónak lenni, ha valakit szeret az ember?
7es
"A kérdező azt sem engedte, hogy ah anyós pár napra beköltözzön, hamar a szülés élménytől megfosztotta."
Megfosztotta anyóst a szülés élményétől????!
Mi ez, valami beteges, aberrált reality-show?
Az lett volna élmény anyósnak, hogy látja a menyét abban a helyzetben?
És ez valami követelmény, szokásjog, ami jár az anyósoknak?
Nem is tudtam....
1. Anyós anyós, tehát vélhetően volt része "szülés-élményben". Elégedjen meg azzal.
2. Remélem, ha ilyen fura gondolkodásod van, akkor a te anyósod bent volt. Ellenkező esetben milyen jogon kritizálod a Kérdezőt?
Kérdező, ti dolgotok, kit hova akartok meghívni, kivel akarsz szülni, kivel sem.
Nekem úgy tűnik, anyósnak ez kapóra jött, hogy megharagudhasson.
Ennyit a feltétel nélküli szeretetről meg elfogadásról.
Amúgy meg az a véleményem, hogy az mindig gyanús, amikor fennhangon szavalnak a szeretetről, meg bizonygatják. Ha őszinte lenne, nem kell állandóan számlálni, na, meg, mondani mindent lehet...
Én megmondanám anyósnak az őszintét egyszer: rendben, hogy nem érdekli az unokája, baja van velem, ahogy bizonyára eddig is volt, de legyen egyenes és vállalja ezt fel, ne fogja semmilyen mondvacsinált hülyeségekre, mert kilóg a lóláb.
Sokaknak fura vagy beteges, de nekem így jó és a párom így fogad el. Ő nem is akar mindenről értesülni, persze ha baj van, arról igen. Ha éppen megvan, azt is onnan tudja, hogy akkor nincs szex. De nem beszédtéma közöttünk, egyszerűen nem szeretek beszélni róla. Azt sem fejtem ki, mi volt a nőgyógyásznál, csak annyit mondok, hogy minden rendben. Persze ha volna baj, azt nem tudnám le ennyivel. És nem akartam, hogy szülés közben lásson, de szükségem volt valakire. Régen normális volt, hogy egy idősebb nő segített a szülő nőnek, ma nem értem, hogy miért lett elítélendő? A férjem sem akart bent lenni, nem hiányzott neki. Ebben maximálisan egyetértettünk. Azelőtt ès azóta is jól megvagyunk.
Nem zártuk ki az unokazásbol anyóst. Mint mondtam, anyám is hazament a szülés után, ő sem költözött hozzánk. Mindkét nagyszülőpárt szívesen fogadtuk, ha jöttek látogatni, örültünk mindenkinek. Csak a szüléssel jutott több az én anyámnak. Meg a panaszaimmal a terhesség alatt.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Sok jó meglátást olvastam és azokét is felpontoztam akikkel nem értek egyet, mert vették a fáradtságot irni nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!