Fiatalok, számotokra, milyen lenne az álom anyós és álom após? Szülők, ti, milyen társat szeretnétek a tini, vagy a fiatal felnőtt gyereketek mellé?
Figyelt kérdés
#viselkedés #tini #szerelem #párkapcsolat #anyósjelölt #anyós #tulajdonság #após #felnőtt #apósjelölt
2018. júl. 12. 16:18
11/11 anonim válasza:
Az álom anyós/após elfogad engem. Elfogadja, hogy mások a nézeteim. Nem csak a hibákat keresi és kitalált hibákért okolnak... Az álom anyós kedvel engem és jókat lehet vele beszélgetni. Meg lehet a problémákat beszélni, nem homokba dugja a fejét. Röviden szeretnek engem akkor is ha nem ugyanolyan vagyok mint ők. Szeretnek akkor is ha őszinte vagyok.
Nyilván nekem nem ilyen az anyósom. Csak az álmaimban szeretnek engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!