Együtt élni anyósommal?
Én most úgy írok hogy nem teljesen érint engem a táma.
Szüleim huszonéve így kezdtek közöd életet mint ti.
Gyerekkoromról még vannak emlékeim úgy 4-5 éves koromig amíg el nem mentünk.De addigra már a "mamám" teljesen tönkre tette az anyámat.Az apám pedig még a mai napig az anyja felé hajlik sokszor.
Miután elköltöztünk akkor is mentek a veszekedések a 3 fél között.Az anyám tiszta idegroncs lett pedig előtte teljesen normális volt a rokonok elmondása szerint...
Most hogy 2 éve kimentek apuval külföldre mintha kicserélték volna.
Nehogy te is ebbe a hibába ess gondolj a kisgyerekre is.
Mit segitsünk? Ha ilyen ostoba voltál, megérdemled, ennyi.
Értelmes ember NEM költözik és NEM szül le anyósékhoz.
Az a baj, hogy nagyon naív voltàl...elhitted, hogy minden szèp ès jó lesz úgy, hogy anyósékkal egy fedél alatt vagytok. A röbbgenererációs együttélès különben sem egészsèges. Mindenkinek megvan a napi rutinja, életritmusa, berögződèsei, stb. Úgy sejtem, Te azt gondoltad, hogy tűrsz és bizonyítasz anyósnak, aztàn egy szép napon elköltöztök a fiával. Aztán jött a gyermekáldás-olyan dolog, amiben anyósnak van tapasztalata, neked nincs, tehát MINDENT jobban tud a sajàt gyerekedről, mint Te. Itt màr jobban kiakadtál gondolom. A hab a tortàn pedig a férjed hozzáàllása a dolgokhoz. Nincs könnyű èleted, kedves kérdező. Hiába szîdnak a kommentekben, szerintem csak nagyon naív voltàl.
A javaslatom a következő: mondd el a férjednek hogy te màr azóta azt várod hogy elköltözhessetek és végre a közös életeteket élhessètek amióta anyóshoz cuccoltatok. Gyermeketek is van, ti már egy külön kis család vagytok, kell a magánélet nektek is. Ha màr szèpen felvetetted, adj neki ultimátumot, mert úgy az egészséges ha külön éltek a szülőktől. Elhiszem, hogy marha jó dolga van, és kényelmes neki hogy anyuci is körberajongja, elèrakja a kedvenc ètelèt, stb. De vegye màr észre, hogy TI vagytok a fontosabbak, nem pedig a kènyelem.
Ha màr van elèg pénzetek, menjetek külön, VAGY maradjon örökre az anyukàja szoknyája mellett. Csak akkor azt nem értem, hogy miért vert felesègül ès csinàlt gyereket...ő már felelősségteljes szülő kellene hogy legyen elsősorban, nem pedig anyuci pici fia!
Ha győzködnöd kell, vagy ne adj’ Isten nem menne utánatok, akkor mindenképp válj el, szerintem nem érdemes tovább húzni.
De azt kívánom, hogy legyen annyira értelmes és belátó, hogy ki se kelljen mondanod a “VAGY”-os mondatot, már a felvezetèsnèl bólintson a költözésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!