Te felszoktad hívni apósodat, anyósodat, hogy megkérdezd hogy van?
Figyelt kérdés
Alkalom nélkül, magadtól, spontán.2018. ápr. 15. 16:10
11/22 anonim válasza:
Anyósomat nem, vele nem tartom a kapcsolatot. Apósommal kb. hetente 2-3 alkalommal találkozunk személyesen, így a köztes időben max. akkor hívom, ha van valami konkrét okom rá. Olyat szoktam pl., hogy ha a férjem nélkül megyünk valahova a gyerekkel, akkor felhívom apóst, van-e kedve velünk jönni.
12/22 anonim válasza:
Nem. A párom is max 1x 1 hónapban felhívja az anyját aztán ennyi
13/22 anonim válasza:
Anyósomat igen, ő is gyakran hív. Szerencsére nagyon jó a kapcsolatunk.
15/22 anonim válasza:
Igen, de alapból nagyon jó a kapcsolat, mintha a második anyukám lenne.
16/22 anonim válasza:
Isten őrizz. Hallgatok én eleget, mikor látogatóba megyek hozzájuk. Anyósom kiállhatatlan, apósom meg vagy mellé áll, vagy Ő is azt kapja, amit én. Nem egyszer volt már emiatt problémája az alkohollal.
17/22 anonim válasza:
Nem. Párom hivja anyósomat én a saját szüleimet.
18/22 anonim válasza:
Nem. Korábban akartam, de úgy lattam semmi igénye arra, hogy velem külön beszéljen. Legtöbb esetben a fiától kérdezte meg mi van velem, de előfordult azért ha beteg voltam, hogy felhívott. De már letettem én arról az idilli viszonyról, hogy csak úgy elbeszélgetünk spontán csak úgy telefonon.
Később meg is sértett engem, azóta mondjuk nem is akarom, jó van az ha találkozunk és kész, ott beszélünk.
19/22 anonim válasza:
Dehogyis. Midenki hivja a saját rokonait 😀
Bőven elég nekem havonta az az 1 nap belőlük.
20/22 anonim válasza:
Nem szoktam, de a szomszéd utcában laknak, hetente 1-2-szer átmegyünk párommal hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!