Milyen család ez ahol a feleségem és az apám utálják egymást?
Kedves kérdező,
szerintem te egy nagyon kedves, lelkis férfi vagy, mint apukám is volt. Ott is válás lett a vége. Szerintem nagyon helyesen nem tervezed a gyereket, hisz nem ez az álmod. Biztos mellette kell legyél?
Az apád a konfliktuskerülő, nyámnyila fia szerint is egy indulatos, nyers ember. Magyarul egy ostoba agresszív állat, akit a saját fia is épp, hogy muszájból ELVISEL, valamint PRÓBÁLJA vele tartani a kapcsolatot......
Tehát azért lenne a feleséged 'ki ha én nem' típusú, mert felnőtt, önálló emberként nem tolerálja és hajt fejet a rossztermészetű, zsarnok apósnak??? (Jobb lenne, ugye, ha jó falusi, múlt századi szokásként az apád csicskája lenne? Már, hogy neked könnyebb lenne, mert akkor nem kellene apád dühöngését hallgatni, mikor szidja a ki ha én nem menyecskét, aki az atyaistennek sem fogja be a száját. Hiszen te nem szereted az ilyen családi konfliktusokat :D)
Nős, felnőtt (??) férfiként az összetartó, boldog családról nem az jut eszedbe, hogy a feleségeddel gyereket vállaltok és harmonikus családi életet tartotok fenn, hanem, hogy a feleséged behódol az apádnak, aki egy 200 évvel ezelőtti despotaként irányítja a családot, amelyben természetesen imigyen ő a családfő is. Aztán majd születik ide egy kicsi trónörökös (gondolom szintén az apád uralma alá), mert ugye az kell.
Remélem, hogy a feleséged, aki biztosan látja, milyen ember vagy, megunja ezt és kiszáll, te meg aztán éldegélhetsz a nyers, indulatos apáddal.
A szomszédomban apa-fia pont így él, meghalt a villámhárító anya, após teljesen elszabadult, a menyecske megunta és elvált. A férj/fiúcska éldegél apukával beszőrösödve, 20 évvel öregebb külsővel.
De jó lesz.
Még lehet nagy, boldog, összetartó családod - ahol egyszer te leszel a nagyapa.
Légy jobb szülő, mint amilyen édesapád volt, hogyha a ti gyerekeitek lesznek felnőttek, akkor ne legyen ilyen gond. Gyerekekkel, unokákkal lehet összetartó nagycsaládod egyszer - ha te úgy neveled őket. :)
A család az te vagy a feleséged, meg a gyerekek, - ha lesznek.
Az én apám se bírta a feleségemet, az esküvőn se volt, aztán vagy 2 évig nem is találkoztunk.
Nekem se tetszik minden gyerekem minden párkapcsolata, de nem voltam bunkó egyikkel sem - apádon nem tudsz változtatni, nem kell erőltetni a a "boldog nagy-család" dolgot,ha ennek semmi realitása nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!