Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen család ez ahol a...

Milyen család ez ahol a feleségem és az apám utálják egymást?

Figyelt kérdés
Elhunyt édesanyám pár éve,amikor még élt összetartotta a családot. A feleségem és az apám utálják egymást(mindegyik az a ki ha én nem tipus). Én se nagyon csípem apámat mert tényleg igen nyers,indulatos ember,de én azért elviselem próbálom vele tartani a kapcsolatot. Mindig is összetartó boldog családot szerettem volna,de sajnos ez már nem fog megvalósulni. Most tervezzük a gyereket de így sokszor a kedvem is elmegy az egésztől. Nem szeretem az ilyen családi konfliktusokat.
2018. márc. 31. 17:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem sok gondot megelőznél vele, ha most még időben lecserélnéd a nőt!
2018. márc. 31. 20:08
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Soha nem értettem azokat a családokat ahol játszották hogy minden rendben, meg hogy ők márpedig egy boldog család, közbe meg egy kanál vízbe.. Minek kínozni egymást de komolyan? Nem jobb lenne mindenkinek ha megszabadulnának a "káros" emberektől? Nem az a lényeg hogy valaki családtag e vér szerint vagy nem hanem hogy visszahúz vagy a javadat akarja. Nekem nem kellenek olyan emberek a családban akiket csak kényszerből el kell viselni. Elég ilyen van az élet más területein ahol nem tudsz mit tenni pl munkahely. Szóval ha apád tényleg szörnyű akkor szerintem nem kellene erőltetni ezt a nagy boldog család dolgot vele. Alakítsatok a feleségeddel és a leendő gyerekeiddel egy nagy boldog családot.
2018. márc. 31. 21:04
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
én sem bírom az apósomat és az anyósomat(okkal, mert vérig sértettek) és a férjem nem szól emiatt egy rossz szót se, mivel ő is elismeri igazam van... Ő mehet amikor akar, nekem meg nem kell mennem, ennyi. Neked is így kéne gondolkozni, pláne ha te is alig bírod elviselni az apádat
2018. márc. 31. 22:20
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező,

szerintem te egy nagyon kedves, lelkis férfi vagy, mint apukám is volt. Ott is válás lett a vége. Szerintem nagyon helyesen nem tervezed a gyereket, hisz nem ez az álmod. Biztos mellette kell legyél?

2018. márc. 31. 22:35
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Az apád a konfliktuskerülő, nyámnyila fia szerint is egy indulatos, nyers ember. Magyarul egy ostoba agresszív állat, akit a saját fia is épp, hogy muszájból ELVISEL, valamint PRÓBÁLJA vele tartani a kapcsolatot......

Tehát azért lenne a feleséged 'ki ha én nem' típusú, mert felnőtt, önálló emberként nem tolerálja és hajt fejet a rossztermészetű, zsarnok apósnak??? (Jobb lenne, ugye, ha jó falusi, múlt századi szokásként az apád csicskája lenne? Már, hogy neked könnyebb lenne, mert akkor nem kellene apád dühöngését hallgatni, mikor szidja a ki ha én nem menyecskét, aki az atyaistennek sem fogja be a száját. Hiszen te nem szereted az ilyen családi konfliktusokat :D)

Nős, felnőtt (??) férfiként az összetartó, boldog családról nem az jut eszedbe, hogy a feleségeddel gyereket vállaltok és harmonikus családi életet tartotok fenn, hanem, hogy a feleséged behódol az apádnak, aki egy 200 évvel ezelőtti despotaként irányítja a családot, amelyben természetesen imigyen ő a családfő is. Aztán majd születik ide egy kicsi trónörökös (gondolom szintén az apád uralma alá), mert ugye az kell.

Remélem, hogy a feleséged, aki biztosan látja, milyen ember vagy, megunja ezt és kiszáll, te meg aztán éldegélhetsz a nyers, indulatos apáddal.

A szomszédomban apa-fia pont így él, meghalt a villámhárító anya, após teljesen elszabadult, a menyecske megunta és elvált. A férj/fiúcska éldegél apukával beszőrösödve, 20 évvel öregebb külsővel.

De jó lesz.

2018. ápr. 1. 10:32
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

Még lehet nagy, boldog, összetartó családod - ahol egyszer te leszel a nagyapa.

Légy jobb szülő, mint amilyen édesapád volt, hogyha a ti gyerekeitek lesznek felnőttek, akkor ne legyen ilyen gond. Gyerekekkel, unokákkal lehet összetartó nagycsaládod egyszer - ha te úgy neveled őket. :)

2018. ápr. 1. 11:35
 17/19 omba ***** válasza:
76%

A család az te vagy a feleséged, meg a gyerekek, - ha lesznek.

Az én apám se bírta a feleségemet, az esküvőn se volt, aztán vagy 2 évig nem is találkoztunk.

Nekem se tetszik minden gyerekem minden párkapcsolata, de nem voltam bunkó egyikkel sem - apádon nem tudsz változtatni, nem kell erőltetni a a "boldog nagy-család" dolgot,ha ennek semmi realitása nincs.

2018. ápr. 1. 12:12
 18/19 anonim ***** válasza:
91%
Saját bevallásod szerint te sem csíped apádat, akkor a feleségednek miért kellene szeretnie egy vad idegent? Egyébként meg ha összetartó családról álmodozol, annak nem az a módja, hogy ráerőlteted a feleségedre az idegesítő faterodat, hogy márpedig szeretnie kell. Lesz gyereketek (ha lesz), aztán lesz egy összetartó családod. Felesleges mindenáron próbálkozni azzal, hogy összetarts olyanokat akik nem bírják egymást. Ráadásul te is azért tartod az apáddal a kapcsolatot, mert vér szerinti rokon és mert "muszáj". Nem kell neked sem elviselned ha ennyire fáj, de a feleségedre meg pláne ne erőltesd rá!
2018. ápr. 1. 16:07
 19/19 anonim ***** válasza:
93%
Te most ki mellett alsz a tusko apad vagy a feleseged mellett mert ha az utobbi akkor azt javaslom vallj el s ne keseritsetek tovabb a feleseged eletet ha mar eleve a fejedbe ilyen gondolat megfordul h a hulye apad miatt lesz e gyerek vagy sem paros labbal rugnalak ki az eletembol! Apaddal elsz vagy a felesegeddel! Vele tervezel vagy apaddal en a helyedbe megszakitanek a ven foszerrel minden kapcsolatot a tipikus tragya troger apos gondolom iszik is nem akarsz ilyen csaladba elni? Akkor teremtsd meg a sajat csaladodat vagy ha erre nem vsgy kepes hagyd a felesegedet elni aki lehet meltobb pasit talal te meg koltozz ossze a ven foszerrel s maradj meg magnak mindenki jobban jar😊
2018. ápr. 3. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!