Lehet úgy élni, hogy utálod az anyósod és az apósod?
Párommal még nem házasodtunk össze és nincs gyerek, de meg akarja kérni a kezem, és ami leginkább megrémít az az, hogy olyan szintem rühellem a szüleit, hogy azt elmondani nem tudom.
Nem volt semmi gondom velük, de történt egy eset, ami annyira rosszul érintett, hogy azóta a hideg kiráz tőlük.
Mindenki szerint nekem kéne ezen túllépni, de én nem tudok, és ha arra gondolok, hogy ők is örökre a családom része legyenek, menekülnék.
Lehet.
Majd idővel túl fogsz. Egyszerűen a saját életeddel kell foglalkozni, nem velük. Erre kell majd magadtól rájönnöd. Mert neked is eltelik az életed, úgy akarsz visszanézni, hogy az egész arról szólt, hogy a hülyeségeikkel foglalkoztál?
Nem jó, én megpróbálnék nem pazarolni nmegatív érzelmeket rájuk, hanem elfeledném a létezésüket is.
Namármost ez sokszor nem megoldható :( Tanácsot nem tudok adni, mert nem lehet. Kegyetlen helyzet, ha a párod szereted, a szüleit utálod, a párod pedig ebben nem partner, hanem azt akarja, hogy összejárjatok, a gyerekeknek pedig a nagyszülei...etc. Mert mondjuk 2000 km-ről lehetnek bármilyenek, az megint más eset vagy ha a párod egyetért veled...
Azért érdekelne az az "eset" ami miatt teljesen kiábrándított belőlük...
Igazából neked nem kell velük kapcsolatban lenned de ez az unokák érkezésével nehéz helyzet elé fog állítani. A párodat is tájékoztasd hogy rühelled a szüleit és nem is vagy rájuk kíváncsi. VAGY, kibírod a kötelező látogatásokat jópofizással.
Kalap úr, ha érdekel: Amíg havi nagybevásárláson voltunk, bementek hozzánk a lakásba, benéztek a szekrénybe, a szennyestartóba, és mindennek elhordtak, hogy én nem hajtogatom rendesen a ruhákat, biztos nem mosok, biztos nem főzök rendesen (pedig imádok főzni, ha ismernének tudnák...), biztos nem nyitott ablaknál teregetek és még sorolhatnám mekkora fa szságok. És azt mondták a páromnak, hogy cseréljen le. Röviden (!) ez lenne az az "eset"...
100%-ban jogtalannak érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!