Nem felháborító, hogy anyósom az akaratom ellenére megsütötte a csirkemellet?
Megbeszéltük, hogy ma csak a tarajt készítjük el, a csirke pedig holnapra marad, mert vendégeket várunk és ők azt jobban szeretik.
Erre csak a csírkét sütötte meg, mintha a falnak beszélnék. Aztán jópofizott, hogy nem direkt volt, meg, hogy mégsem kívánta a disznót és még neki is volt csirkéje azt akarta megcsinálni, de helyette véletlen az egyémet sütötte ki.
Pedig tudom, hogy direkt csinálta csak, hogy bosszantson engem és, hogy rossz legyen a vendégeknek is.
Hiába ajánlotta fel az övét, az nem tanyasi csirke, csak a hétköznapi felfújt vacak a hentestől. Nem kárpótolja azt.
Erre mozt még ő sértődött meg, pedig itt csak nekem lenne jogom hozzá.
Irány a legközelebbi hentes, és meg van oldva a dolog. mellé odacsapod anyós felajánlott husiját, és akkor már kétszer annyi csirkét sütsz meg.
A csirkemell az pont az a része a baromfinak, amiről sütve nem fogod megmondani, hogy tanyasi biocsoda-e vagy tescós, pontosan a feldolgozási forma miatt.
És segítek: a disznóhusit karajnak vagy tarjának hívják, taraja a kakasnak van.
A közös konyha a legintelligensebb, legjóindulatúbb anyós-meny kapcsolatot is megmérgezi.
Oldd meg, hogy külön éljetek.
Vagy legyen külön konyhád.
23-asnak+
De, bizony, megmondom neked, hogy ha elém teszel egy tanyasit és egy ipari csirkét, készen, sütve vagy rántva, hogy melyik a tanyasi. Kapásból.
Hogy lehet elrontani a csirkét? Szerintem sehogy! Párszor már leegett egy kicsit a perkeltem, de mémég úgy is jó volt!
És amúgy én is érzem a házi csirke ízét, meg a boltiét. Konkrétan lesutottem magamnak 2 combot és nem tudtam megenni. Pedig az hentestol volt. A Coop-ba pl. jobb is szokott lenni a hús, ez se ígaz, hogy a hentestol jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!