Anyósom előbbre tartja a romlott dinnye hűtőben tárolását, mint a jó levesét . Mit csináljak?
Én is ugyanarra gondoltam, mint a kettes.
Nem értem miért mi szavazzuk meg, hogy fontos-e a romlott dinnye, mikor magadtól is tudnod kellene.
Az ilyen "romlott étel tartogatóknak" valami gáz van a fejében az biztos...
Mi anyósjelöltnél éltünk úgy 8 hónapot kb. ez idő alatt láttam hogy mik a szokásai. Spájzol ezerrel, olyan dolgokat vesz meg amihez utána soha többé hozzá sem nyúl. A wc-ben volt egy magas szekrény, eltakarva, tele konzervekkel és mindenfélével ami nem romlandó, meg "eláll" hogy az ó szavaival éljek. Na persze, nem romlandó, de ha 2008-ban lejárt akkor nem biztos hogy megenném. A fagyasztója nagyon régen vásárolt húsokkal tele, egyszer kivettem onnan valamit, eszméletlen büdös volt mikor kiolvadt. A hűtőben penészes zöldségek és még sorolhatnám. Párom már jó párszor elmagyarázta neki, hogy ennek semmi értelme, inkább vetessen kevesebbet (nem jár el otthonról), de süket az ilyesmire. Ha lejárt dolgokat kell kidobni inkább dugdossa hogy senki se lássa ameddig el nem tudja tüntetni....
A dinnyét egyszerűen csak dobd ki, mondd meg neki hogy milyen "egészséges" azt enni, és kész. Úgysem fogja felfogni, de legalább nem mondhatja hogy nem magyaráztad el neki a miértet.
Azonnal dobd ki a pi@sába azt a hulladék dinnyét.
Szellőztess.
A hűtőt, meg a WC-t takarítsd ki (lehetőleg a leírt sorrendben).
hadd tartsa ha akarja
ha ilyen mániàja van ne vedd el tőle
Fúj már!!! Egyértelmű, hogy anyós pajtás tisztában van azzal, hogy a dinnye okozza a fosást, de kit érdekel? Majd jössz te, akinek csak int és már mész is feltakaritani anyós hagyatékát...
Úgy kivágnám azt a dinnyét a szemétbe mint a huzat!! Ugyanakkor közölném vele, hogy ha ilyen romlott termékeket fogyaszt, akkor legyen szives és takaritson fel maga után.
Függetlenül attól, hogy mennyire szereted vagy sem, ez akkor sem normális.
Viszont ha számodra Kérdező, nem nagy gond ez az egész, akkor részedről a kérdés kiirása felesleges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!