Mit kellene csinálnom, mindig én vagyok a rossz?
A párod növesszen tököt ás állitsa le a passzív-agressziv anyját.
Ha nem megy neki, hagyd ott, mert a nö az életeteket is megkeseriti.
Keményítsetek be.
Kerek-perec meg kell neki mondani, hogy az érdeklődő telefonjait napközben bonyolítsa és ne reggel meg este.
A fenyegetéseinek meg a zsarolásának sem szabad bedőlni, nyugodjatok bele, hogy nem lesz öngyilkos.
Veszekedés helyett, egyszerűen csak határozottnak és következetesnek kell lennetek vele (engedni fog, mivel nincs is más lehetősége).
A férjed beszéljen az anyjával négyszemközt (nem pedig előtted, a te füled hallatára) és mondja el neki a saját szavaival, amit te itt leírtál.
A mama vagy ért a szép szóból és visszavesz az arcából, vagy ti hagyjátok figyelmen kívül a rigolyáit, aztán nézhet ki a fejéből, ha tetszik neki, ha nem.
16, azért mert "mi van ha a munkahelyemről hívnak?", de főleg inkább:"nem akarok balhét".
Egyébként már a kapcsolatunk elején is ezt csinálták, még egy hónapja se jártunk, együtt töltöttük a hétvégét és fél órákat képesek voltak dumálni a semmiről, én meg néztem ki a fejemből h mikor lesz vége....
Tudom ha elhagynám akkor részemről megoldódna a probléma, de ennek ellenére szeretem.
Veszett fejsze.
Az anyós is beteg meg a párod is. Soha a büdös életben nem fog leválni az anyjáról, keress egy életképes, felnőtt férfit.
"a páromat is zavarják, de nem tesz ellene semmit, mert nem akar veszekedni az anyjával. "
Jó, de hát ennél felnőttebb már nem lesz. Akarsz te egy kisgyerekkel élni?
Anyuka majd meghal egyszer - reméljük soká, addig nekem nem lesz "párod" - csak ez a kis pisi.
Szex közben felenni a telefont, mert anyucival nem kara ujjat húzni..... felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!