Nem bírom tovább hogy anyós tolvajnak néz?
Együtt élünk sajnos, tegnapelőtt keresték a ventillátorukat de hiába, szóltak a feleségemnek hogy nagy baj lesz ha nem lesz meg, zárni fogják az ajtót ahol tárolunk. Feleségem dühében még egyszer kiment és a sötétben is megtalálta szinte! Após azt mondta mikor szólt hogy hol van; ott biztos nincs, majd mikor megmutatta közölte ez itt biztos nem volt!!
Mai nap vádolása... egy körömcsipesz, hétvégén festettem náluk, és segítettem pakolni, kedves após köröm csipesze eltűnt, mondta a feleségem veszünk egyet de biztos meglesz ha nem keresi senki, anyós mondja na az biztos nem lesz meg! Elegem van, mit gondol tolvaj vagyok én???? Szeretnék költözni de a feleségem nem akar, ide építkeztünk, szerinte kárba megy akkor minden.
Soha nem vádoltak meg, 11éve vagyunk együtt.
Azt mondja a feleségemnek ma hogy vagy takarodjak ki külföldre és küldjem a pénzt vagy ő fog innen elzavarni.
Legszivesebben szólnék de feleségem miatt fogom be a szám mert akkor meg ő lenne a hibás/
Na, akkor írom mit tegyél.
Első körben ülj le, vegyél egy mély levegőt, és növessz egy hosszú tököt.
Másodszor szépen közlöd a nejeddel, hogy költözés. Szépen kitakarítottok, fotók a házról, és meghirdetitek a létező összes ingatlanos oldalon.
Ha húzza a száját, semmi gond, holnap, vagy hétfőn(ha pénteken nem lenne ügyfélfogadás) szépen beadod a válópert, a ház felét, vagy amit ráköltöttetek mindennek a felét szépen kifizeti. Ennyi. Utána el is mehetsz külföldre. Más megoldás nincs, csak a költözés, és nem is lesz soha, de soha, de SOHA!!!
5-ös tökéletesen leírta
más megoldás nincs
Papucsférj minta példánya vagy...
Férfiként nem tudlak sajnálni, inkább csak szánni... es lehet lepontozni az öszintesegem miatt....
Mégis mit gondoltál, amikor oda építkeztetek?
Költözzetek el még holnap, és nincsen ilyen gond.
Ha a feleséged nem akar, akkor pedig válj el tőle, de menekülj ebből a posványból, mert a végén rád hívják a zsarukat valami koholt dologgal.
minek éltek ott? hiányzik a stressz meg a vita???
minek építkeztetek oda? volt pár feles milla? akkor miért nem vettetek vagy béreltek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!