Van valakinek valami frappáns idézete, szövege erre az egyoldalú kapcsolatra?
És? Kettőtöknek szültél, nem anyóséknak, nem kell elvárni, hogy ugráljanak.
Én a sajátomat tisztességgel, szeretetben felnevelem, de a gyerekem gyerekéért hadd ne essek már totál hasra (őket is szeretni fogom, de mellette hadd legyen életem 18-20+ év után végre kettesben a férjemmel).
Mellesleg játszmák helyett nyisd ki a szád, ne névtelen fórumon legyen nagy, hanem velük szemben.
Én EGYEDÜL felneveltem a gyerekeimet úgy, hogy senkire nem számíthattam. (8 hónapos volt a kisebb, amikor elváltam a férjemtől)
Mindenhova, értsd: MINDENHOVA vittem magammal a két gyereket, egyiket kézen fogva, a másikat babakocsiban tolva, úgy, hogy még a saját, nagyon beteg szüleimről is én gondoskodtam. Anyám rákos volt, apám agyvérzéses, majd alzheimeres.
Soha senki nem hallott panaszkodni, pedig néha olyan fáradt voltam, hogy a cserépkályhának dőlve, karomban a gyerekkel elaludtam és a földre csúszva ébredtem, de a gyereket nem ejtettem ki a kezemből.
Ennek ellenére nem vártam el az anyósomtól és senki mástól sem, hogy pesztrálják a gyerekeimet, akik az én döntésem következtében jöttek a világra.
Tudod, a gyerekeinket nem azért potyogtatjuk a világra, hogy a státuszunkat erősítsük a pasinál, hanem átgondoltan, felelősen vállaljuk, az erőnket, lehetőségeinket felmérve, a saját kontónkra!
Ez elég szomorú szitu, de miért kellene ehhez frappáns idézet? Hogy passzív-agresszíven, virágnyelven, nevesítés nélkül lehessen őket alázni fészbukon?
Mondd meg a párodnak, hogy beszéljen a szüleivel, hogy gáz, amit csinálnak. Az egyenesség a legjobb módszer.
Játszótérre vidd e gyereket, az sokkal értelmesebb dolog.
Ha nem jönnek, hát nem jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!