Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van valakinek valami frappáns...

Van valakinek valami frappáns idézete, szövege erre az egyoldalú kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Anyós-após nem nagyon töri magát, sem pedig az unokázásban, nekem elegem van/lett. Azt érzem, hogy nagyon egyoldalú ez a kapcsolat, szalmaszálat sem tesznek keresztbe, elvárják, hogy én vigyem mindig át a gyerekeket. Egy városban lakunk alig 2 km-re egymástól, pár utca, sose jönnek át, ha kérek segítséget, sosem érnek rá, mert pl anyós nem tud főzni apósnak ha ott vannak a gyerekek. Bazz, én egyedül két gyerekkel simán megfőzök. Párom sokat dolgozik, de nekem már nincs kedvem a szüleit is asszisztálni.
2017. jún. 7. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

És? Kettőtöknek szültél, nem anyóséknak, nem kell elvárni, hogy ugráljanak.

Én a sajátomat tisztességgel, szeretetben felnevelem, de a gyerekem gyerekéért hadd ne essek már totál hasra (őket is szeretni fogom, de mellette hadd legyen életem 18-20+ év után végre kettesben a férjemmel).

Mellesleg játszmák helyett nyisd ki a szád, ne névtelen fórumon legyen nagy, hanem velük szemben.

2017. jún. 8. 09:20
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

Én EGYEDÜL felneveltem a gyerekeimet úgy, hogy senkire nem számíthattam. (8 hónapos volt a kisebb, amikor elváltam a férjemtől)

Mindenhova, értsd: MINDENHOVA vittem magammal a két gyereket, egyiket kézen fogva, a másikat babakocsiban tolva, úgy, hogy még a saját, nagyon beteg szüleimről is én gondoskodtam. Anyám rákos volt, apám agyvérzéses, majd alzheimeres.

Soha senki nem hallott panaszkodni, pedig néha olyan fáradt voltam, hogy a cserépkályhának dőlve, karomban a gyerekkel elaludtam és a földre csúszva ébredtem, de a gyereket nem ejtettem ki a kezemből.

Ennek ellenére nem vártam el az anyósomtól és senki mástól sem, hogy pesztrálják a gyerekeimet, akik az én döntésem következtében jöttek a világra.

Tudod, a gyerekeinket nem azért potyogtatjuk a világra, hogy a státuszunkat erősítsük a pasinál, hanem átgondoltan, felelősen vállaljuk, az erőnket, lehetőségeinket felmérve, a saját kontónkra!

2017. jún. 8. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

Ez elég szomorú szitu, de miért kellene ehhez frappáns idézet? Hogy passzív-agresszíven, virágnyelven, nevesítés nélkül lehessen őket alázni fészbukon?

Mondd meg a párodnak, hogy beszéljen a szüleivel, hogy gáz, amit csinálnak. Az egyenesség a legjobb módszer.

2017. jún. 8. 11:45
 14/15 anonim ***** válasza:
80%
Az idézet-részét nem értem, minek kell, de az nem az ő hibájuk, ha te úgy hurcolod körbe a gyereket, mintha bazári majom lenne. Aki kíváncsi rá, majd meglátogatja.
2017. jún. 9. 18:40
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

Játszótérre vidd e gyereket, az sokkal értelmesebb dolog.

Ha nem jönnek, hát nem jönnek.

2017. jún. 9. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!