Anyósom megtilthatja, hogy bárhová is menjek a kisfiammal?
41es,
ha azt is külön a szàjàba kell ràgni,hogy az örökség magànvagyon, akkor màr mindegy, szerintem. Bàr, megkerdezte, hogy az anyòsa megtilthatja-e, hogy odavogye a sajàt gyerekèt, ahova akarja, szòval ennyiből lehet, h igazad van 😁...
Vilàgosan odaìrtam, hogy normàl esetben öröksègként kapja meg a fèrje, ha megkapja.
Sőt, ha màr nagyon precíz akarok lenni, akkor megemlíthetem az ajàndékozàsi szerződést: azzal is a fèrjedhez juthat ugyan, de légy egészen biztos benne Kérdező, hogy neked akkor sem lesz közöd a hàzhoz.
3. lehetőségként szóba jöhet a nèvre ìratàs, de ahhoz rendszerint hozzàfoglaljàk az eltartàsi szerződést, azt meg szerintem inkàbb hagyjuk is egy ilyen anyòssal:xDDD....
Én bekameráznám a házatokat, ingyen kabaré...
Acélszív! Osztom a véleményed.
Én nagyon az arcába nevetnék, aztán szépen komótosan kisétálnék az ajtón, minden alkalommal mikor nekiállnak parádézni. Egy idő után látná, hogy engem a legkevésbé sem érdekel az ő "engedélye". Biztosan nem hagynám, hogy egy őrült vénasszony megmondja, hogy hova és mikor mehetek a saját gyerekemmel.
Attól, hogy nála éltek, a legkevésbé sincs joga megmondani, hogy a saját gyerekeddel mikor mész, hova mész stb. Amúgy mellesleg megmondták már előttem a tutit: Tipli anyóspajtástól, gyorsan.
férjed nevet?!
gratula.
a büdös életben nem költözik el.
én pakolnék és mennék.
tudod anyós élhet még 30 évig!
Biztos, hogy több is van, mint amit látunk.
Nagycsaládban élni nagyon hasznos a gyereknek, de jóindulatot, alkalmazkodóképességet igényel a felnőttektől.
Manapság nagyon kevés nő képes alkalmazkodásra, még a legkisebb felszíni dolgokban sem képesek engedni, mert birtokolni akarják a férfiakat, átvenni a hatalmat. A mai férfiak meg hagyják magukat, puhányok.
Ki tudja, mi volt a konkrét helyzet, mi hangzott el, mielőtt az anyós "megtiltotta", hogy bárhova menjenek. Részletekben van a lényeg.
Én is volt, hogy megtiltottam vendégnek, hogy akárhova menjen, sőt még a slusszkulcsot is elkoboztam. Pedig csak ismerős volt, nem is családtag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!