Rajtam kívül van még valaki aki mesélhetne a sógornője vagy az anyósa piti kis húzásáin?
Itt a csontos kérdés, ha ezt elolvasod, kiakadsz :,D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..
egyébként az én sógornőm (férjem huga) is csináltr dolgokat, elkezdett ránk telepedni, jött minden nap, itt evett, aludt...Szerencsére sikerült rendet tenni a fejében :D aztán kiderült, hogy mindenkinél ezt csinálta, anyósom panaszkodott sokat. durvább dolog nem történt (tudtommal).
miért, miért, miért éreztem, hogy a válaszok közt rögtön benne lesz a csontos...
amúgy kedvenc itteni kérdésem az volt, amikor kérdezte a csaj, hogy mit kezdjen az anyósával, aki az eljegyzésükre saját magának és a vőlegénynek is vett gyűrűt (mármint hogy a mamának és fiának is legyen közös gyűrűje)
megtaláltam, ez az az anyósos kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Csak a csontos választ ne léci. Már tele van a padlás vele de komolyan.
A többi hozzászólást Köszönöm.
Nekem annyira nem vészes anyósjelöltem, de neki is voltak dolgai.
- az szokásos, hogy hívogatja telefonon a párom feszt, mert unatkozik, aztán párom meg pont nem anya pici fia, akkor lerendezi... na, akkor hív engem, hogy elmesélje, amit a páromnak nem tudott... hogy mit nézett tegnap este a tévében meg melyik virág virágzott el a kertben...
- azt hallottam vissza, hogy amikor diploma után 2 hónapig nem kerestem állást, mert nyaralni mentünk, hogy lusta vagyok és el akarom tartatni magam a párommal meg VELE... (azóta köszszépen, majdnem egy éve dolgozom, és 2 hónapon belül találtam jó munkát)
- anyámmal szövetkeznek a hátunk mögött meg kibeszélnek minket, hogy nem mozgunk eleget meg rendetlenek vagyunk... hát igen, anyám is tipikus helikopter anyós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!