Miért a nők költöznek a párjuk családjához?
Az itteni kérdésekből, és a környezetemből kiindulva.
Miért a nők költöznek anyósékhoz? Vagy a telkükön építkeznek, vagy a szomszédba költöznek? Vagy a férfiak is ugyanilyen százalékban költöznek a párjuk családjához, csak nincsenek problémák/nem beszélnek róla?
"Szerintem általában ez az eset. A nők hamarabb önállósodni szeretnének, a férfiaknak kényelmes a hotel mama."
Mert az anyóshoz költözni, az aztán marha nagy önállósodás :D
Mert jobban szeretik a nők a párjukat és képesek odamenni, a mamahotelos párjukért. Hát, én is erősítem a tábort. Most meg kerülgetek egy szemét sógornőt, hallgatok néha szentbeszédet a idősebb korosztálytól (a nagymama)... Én albérletbe akartam menni, de gyenge voltam és hagytam magam. Igaz, pénzügyileg jobban járunk, nekem viszont ez nem volt szempont. Én szeretetből jöttem ide. De nagyon menni akarok... Őt pedig húzzák vissza, hogy itt jobb anyagilag (nem ezért tartanak itt minket szerintem, hanem hogy a párom itthon legyen). Nekem ennyit nem ér a pénz, hogy a kedves testvére nincs rá szó, szar ember. Az anyját se nézi semmibe, senkit... A családja pedig a seggét kinyalja, annak ellenére amilyen. Én ezt nem birom elviselni.
Igen, innen csak én mehetek, tudom. Igyekszek a pillanatért tenni.
Ritkábban szerintem, de van olyan férfi, aki elköltözik a nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!