Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagyon nagy szuksegem lenne a...

Ricsiiiikee kérdése:

Nagyon nagy szuksegem lenne a segitsegetekre. Mit kell tennem ha a baratnom szulei el tiltottak tole?

Figyelt kérdés
Szamomora ez komoly igy az oltogatok at meg kerem hogy most ez uttal semmi fele kepp ne talaljanak be inkabb segitsenek. A kerdrsem az lenne. Mit tegyek ha a baratnom apja es anyja nem tamogatjak a kapcsolatunkat mert soat vitazunk de nalunk nem ugy meg a vita mint masnal. Hamar vege van utana szintr el is felejtjukbaz egeszet minden happy es igaz szeretet van (ez a legfurabb). Szoval mit kene tennem hogy mellettem maradjon a lany es ne feljen a szuleitol (hozza teszem semmi olyat nem tettem csak tobbszor volt olyan hogy a lany makacs es neha nem engedte hogy veszitsen ez altal be alitotta magat sertettnek. Altalaban ilyen ha egy makacs emberrel vitatkozol. ) honnan tudjam hogy nem a lany akar le pattintani az apja segitsegevel es hogy meg mindig szeret e engem? Hozza teszem rossz kapcsolatunk nem volt. Nem volt akadaly amit ne kuzdottunk volna le es tenyleg szeretjuk azaz szerettuk egymast. De hirtelen az lett hogy el lettem tiltva. Mit kene tennem?

2016. szept. 2. 06:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nézd akarod vagy sem hallani a negatív véleményt. Ennek annyi! Vége! Elveszíted! Fogadd el és dolgozd fel férfiként, és ne aláztasd meg magad hogy még futsz a csaj után. Ha ez a lány szeretne téged nem érdekelné a szülei mit mondanak. A szerelem erősebb mint a szülők véleménye, ha a szülei meg tudták győzni arról hogy ne legyen veled, akkor már nem szeret. Persze valamennyi érzése még biztos van, de az már nem elég, ez már elindult a lejtőn, nem lesz jobb. Hidd el!
2016. szept. 4. 09:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Ezzel a kommentel nem erthetek egyett.. ugyan is nem a szulei miatt nem vagyunk itthon.. idot kert es azt mondta hogy ez egy jo alkalom ahoz hogy idot kerjen es meg talalja magat.. meg oldast a kapcsolathoz.. es egy kis maganyra van szuksege.. de attol.meg maradjak mellette..
2016. szept. 5. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!