Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom rámászott az...

Az anyósom rámászott az öcsémre. Kicsit fura a helyzet mert az apósommal van, de múltkor a szülinapomon az öcsémet fogdosta az asztal alatt, és nem véletlen őt fogdosta? Azt sem mondhatnám, hogy az anyósom olyan nagyon részeg lett volna

Figyelt kérdés
Valakivel volt már hasonló, hogy kezelnétek a helyzetet. A feleségem teljesen ki van borulva.

2016. aug. 31. 12:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25%
Bidámbidámok vagytok? Normális embereknél ilyen nem fordulhat elő, teljesen bizarr.
2016. aug. 31. 13:32
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj, de rólatok kb. a Csengetett, Mylord? jutott eszembe, csak ti még azon a családon is túltesztek. :D
2016. aug. 31. 13:56
 13/24 anonim ***** válasza:
63%
Miert baj ez? Lehet hogy az ocsednek bejon. Csak nehogy aztan az apos is rakapjon.
2016. aug. 31. 14:27
 14/24 anonim ***** válasza:
43%
gondolom élvezi a kiscsávó csak tudja mekkora szégyen ha a nagyanyja kora beli nővel kavar úgyhogy inkább terel. Undorító, hova fajul a világ, komolyan!
2016. aug. 31. 14:40
 15/24 anonim ***** válasza:
94%
A párodnak kellene kezdenie valamit anyósoddal. Szerintem ez így lenne logikus, hogy ő szóvá teszi a dolgot.
2016. aug. 31. 15:19
 16/24 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem az a legjobb, ha megdugja, nem kéne ebből vitát csinálni.
2016. aug. 31. 15:25
 17/24 anonim ***** válasza:
34%
16-os, te eléggé ki lehetsz éhezve, ha már egy vénasszonyról is a dugás jut eszedbe, szerintem dugd meg te és akkor mindenki jól jár.
2016. aug. 31. 18:44
 18/24 anonim ***** válasza:
97%
Ugyan a kérdező nem írta az életkorokat, de az a "kiscsávó" lehet egy huszonéves srác is, a "vénasszony" meg egy 45-50 körüli, jól karbantartott, csinos milf. Nem azt nehezményezte, hogy mit képzel a visszataszító, randa öregasszony, hanem azt, hogy mindkét fél párkapcsolatban van.:-)
2016. aug. 31. 18:51
 19/24 anonim ***** válasza:
93%
Igen, alapvető info hiányzik innen, hány éves az öcséd és az anyósod? Ha az öcséd 25, az anyósod meg 40, akkor azért a megrontás esete nem fog fennállni... Azt, hogy a nejed kiborult, nagyon meg tudom érteni... De azt gondolom, hogy az anyja más pasikkal is kikezdhetett már, nemcsak az öcséddel. Pikáns egy helyzet.
2016. aug. 31. 21:06
 20/24 anonim ***** válasza:
26%

Egy roh adék pedomami!

Fel kell jelenteni!! Vagy a nőknek ezt is szabad??

2016. aug. 31. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!