Egy kis egészséges féltékenység minden fiús anyában van?
"Elhiheted, hogy milyen érzés lehet, hogy a gyerek kirepül! Az anya nem féltékeny, hanem szimplán őrülten szereti a fiát és HIÁNYZIK neki!"
Nem kell őrülten szeretni. Jól kell szeretni.
A kirepülés meg természetes és még csak nem is attól függ, hogy van-e párkapcsolata a fiának vagy nincs.
Hiányozni hiányozhat, ezt ki is fejezheti. Találkozhatnak, beszélhetnek.
Édesanyám mindig normálisan fogadta, kezelte a bátyám barátnőit. Oké, egy lány nem volt neki szimpatikus, de akkor is csak a szakításuk után közölte ezt testvéremmel.
Az első, második barátom anyukája is szeretett, valamelyik tegnap is keresett egy beszélgetésre...viszont a mostani barátom anyukája nem túlzottan kedvel, próbál primitíven szurkálódni, a hangján hallom, hogy utál. Direkt látványosan ápolgatja a fiát, ha ott vagyok, közben engem les, hát ha ez az egészséges féltékenység, akkor ez szánalmas szerintem.
Sokféle fedőneve van az anyós elsárkányosodásának.
"kis egészséges féltékenység"
"örülten szereti"
"félti a párjától"
Fiús, lányos apaként én sohasem tekintettem saját ügyemnek a párkapcsolataikat.
Egészségesebb, ha anya nem a fiát szereti "őrülten", hanem a fiú apját.
Ugyanez a kérdés, pepitában:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!