Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Erre hogyan kellett volna...

Erre hogyan kellett volna reagálnom?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, barátnőm pedig 19, 2éve vagyunk együtt. Az apja rendőr, sose szimpatizáltunk , de mindig tiszelettel beszéltem vele. A történet úgy kezdődött, hogy a barátnőmnek nincs jogsija, de kiszerette volna próbálni a vezetést. Mivel nekem van autóm elvittem a gyakorlópályára szórakozni, majd a szőlőskertbe ahol nagyon ritka a forgalom. Minden rendben ment, addig nem is volt probléma, amig a barátnőm el nem mesélte az élményeket az anyjának, azmeg majd az apjának. Szörnyen kiakadt, mondván a lánya éppségét, és az ő jóhirét kockáztattam azzal, hogy engedtem vezetni a lányát. Annyira, hogy megis pofozott, és elestem. Ha ezt nem a barátnőm apjától kapom, akkor biztos máshogy reagálok, de nem tettem semmit, hanem csak álltam szótlanul és végighallhattam a monológját, majd elbúcsúztam és elmentem, elnézést sem kértem. Szerintetek nem túlzás ilyesmiért egy pofon? Ez tegnap történt, azóta a barátnőmmel sem beszéltem, ő nem hivott, én sem hivtam

2016. júl. 25. 16:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Én nem vagyok jóban a rendőrökkel, pont ezért, mert sose tudhatja az ember, melyik él vissza és milyen pillanatban a hatalmával. Eddig még egy normálissal se találkoztam, ami elég szomorú. Főleg rendőr létére pofozkodni, pff... Meg ilyesmivel fenyegetőzni...

Hagyd, hogy a lány keressen, ha még akar valamit.

2016. júl. 25. 20:43
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Jól reagáltál, ha visszaütsz, sosem jöttél volna ki jól a dologból. Még jó, hogy nem kértél bocsánatot,nem volt miért, nekik kellene,de hinném,hogy megteszik. A legjobban teszed, ha feléjük sem nézel a továbbiakban. Én biztos nem tenném be többet a lábamat olyan házba,ahol így viselkedtek velem. A lánnyal sem igen foglalkoznék, nem mert kiállni melletted, mert fél az apjától. Ez a későbbiekben is így lesz.
2016. júl. 26. 07:30
 13/18 anonim ***** válasza:
23%
Örülj neki, ha nem indít ellened szabálysértési eljárást, ugyanis szabálysértést valósítottál meg, amikor olyannak átengedted a vezetést, akinek nincs jogosítványa. Teljesen mindegy, hogy hol vezettetek, te voltál az, aki szabálysértést követett el. A többi csak hab a tortán. Jó, hogy nem fog megdicsérni, amiért ilyen hülye vagy, hiszen neked van jogsid, kellett volna, hogy legalább ennyit tudj, vagy hogy felhívd a lüke kis liba figyelmét, hogy tartsa a száját. Örülj, hogy ennyivel megúszod.
2016. júl. 26. 10:45
 14/18 A kérdező kommentje:
persze tudom, hogy szabálysértés azt nem vitatom. Ennek ellenére mégsem tartom fairnek megtorlást.
2016. júl. 26. 10:53
 15/18 anonim válasza:
89%
ő meg testi sértést követett el. De egy jótanács: egy ilyen elmebeteg családból jobb kilépni minél előbb!
2016. júl. 26. 11:43
 16/18 anonim válasza:
67%
Aki 30as táblánál 31gyel megy, az is "szabálysértést követ el", de ettől még nem szép dolog megpofozni, akkor se ha rendőr vagy...
2016. júl. 28. 15:20
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Jézusom, tizenévesen én barátommal / édesapámmal is vezettem kint a határban, ők meg örültek, hogy lány létemre érdekel a dolog :) Az ilyen családot pedig lehet jobb lenne elkerülni kérdező.
2016. júl. 28. 18:00
 18/18 anonim ***** válasza:
4%

3 as

" Nem vagyok egy törvényenkívüli típus, de én 18éves korom előtt már legalább 100kilómétert vezettem "feketén"

Gratulálok!!!!

Jobb lett volna ha csendben maradsz, ezt a 100km úgy írod mintha legalább 10000 km lenne.

Arról még nem beszélve hogy kresz ismeret nélkül,vezwzoi engedely nélkül,veszelyeztetted mások biztonságát életét!!!

Kérdező; mind2 hibásak vagytok.

Apa viselkedése nem volt fer,de lehet most megtanulnad hogy többet nem.adod át annak a kormányt aki nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

Tudod a te neved van az autó,es bárkinek neki mehetett volna a kis csaj,azon a nem túl forgalmas helyen,es most a kárt fizethetnek te.

Megéri ez neked egy pinaert???

Felelőtlennek voltatok.

2016. júl. 31. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!