Erre hogyan kellett volna reagálnom?
Én nem vagyok jóban a rendőrökkel, pont ezért, mert sose tudhatja az ember, melyik él vissza és milyen pillanatban a hatalmával. Eddig még egy normálissal se találkoztam, ami elég szomorú. Főleg rendőr létére pofozkodni, pff... Meg ilyesmivel fenyegetőzni...
Hagyd, hogy a lány keressen, ha még akar valamit.
3 as
" Nem vagyok egy törvényenkívüli típus, de én 18éves korom előtt már legalább 100kilómétert vezettem "feketén"
Gratulálok!!!!
Jobb lett volna ha csendben maradsz, ezt a 100km úgy írod mintha legalább 10000 km lenne.
Arról még nem beszélve hogy kresz ismeret nélkül,vezwzoi engedely nélkül,veszelyeztetted mások biztonságát életét!!!
Kérdező; mind2 hibásak vagytok.
Apa viselkedése nem volt fer,de lehet most megtanulnad hogy többet nem.adod át annak a kormányt aki nem rendelkezik vezetői engedéllyel.
Tudod a te neved van az autó,es bárkinek neki mehetett volna a kis csaj,azon a nem túl forgalmas helyen,es most a kárt fizethetnek te.
Megéri ez neked egy pinaert???
Felelőtlennek voltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!