Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom nagyon rég meg van...

Az anyósom nagyon rég meg van őrülve, hogy unokát akar, és most úgy tűnik összejött a baba. Félek, hogy ránk fog szállni. Mikor mondjuk el neki?

Figyelt kérdés
Korábban is folyton azzal nyaggatott, hogy unokat akar, babázni és majdnem én odaadom neki a babám és dolgozom. Persze sajnálom is őt, hogy ebbe a gondolatba menekült és nem akarnám elzárni a kicsitől, de közben félek, hogy ha megtudja akkor még fog kerülni és nem fog leszallni rólunk. Nem tudom, mi a jobb, ha sokáig titkoljuk, vagy minél korábban elmondjuk, hogy hamarabb meg lehessen vele beszélni, ha valami nem jó? Én anyukámnak azonnal elmondtam, mikor megtudtam, attól is tartok, hogy hiszti lenne, ha megtudna hogy az én anyukám azonnal tudta ő meg csak hónapokkal később. Szerintetek? Járt már valaki hasonló cipőben?
2016. júl. 3. 14:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
20# ez egy 8 éves kérdés 😅
okt. 13. 22:20
 22/22 anonim ***** válasza:
Ohh! 😅 A dátum elkerülte a figyelmem! 😅
okt. 14. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!