Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » AZ anysome gyulolnek! Szerinte...

AZ anysome gyulolnek! Szerintem a fiukat sem szeretik igazan! Kotelezo veluk megis tartani a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 09:48
1 2
 11/13 berkeczy ***** válasza:
0%
meg...egyet...Ne..legy..rossz..pelda...a gyermekeidnek...nincs...joga...senkinek...az Anyukamat...Boszorkanynak...nevezni..
2016. júl. 1. 18:12
 12/13 ancsa09 válasza:
én sem jöttem ki az elején az anyósommal,az ember azért megvédett amikor kellett,de eszembe sem jutott neki azt mondani,hogy ne menjen hozzájuk,sőt én mondtam neki ,hogy menjen csak,hiszen az anyja.egy idő után már nem volt gond,elfogadott.Ha netalán nem,akkor meg kerüld el nagy ívben.Remélhetőleg nem tudja telebeszélni minden hülyeséggel a fejét,és akkor nem lesz gond.
2016. júl. 10. 14:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem! Amikor már a lelki bèkèd veszèlyezteti egy kapcsolat, azt le kell zárni! Èn èvek óta nem beszèlek vele. A sok ellensègeskedès, harag, úszítás ellenem oda vezetett, hogy a fèrjem öngyilkos lett! Nem tudott választani.
2016. júl. 26. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!