Mi tévő legyek, hogy netíltsák tőlem a lányukat?
Nem lesznek öngyilkosok a szülei, azon cseppet se aggódjatok.
Az apám egész más okból de nem bírta a feleségemet, hát vagy két évig nem találkoztunk.
Szóval ne félig légy férfi, hanem egészen, aztán rajta!
1-esnek!
A "rasszkeveredés" gyűlölete önmagad gyűlölete.
Aki a Kárpát-medencében született, senki nem tiszta származású.
Ha bárki végigmegy a családfáján visszafelé, akkor egészen biztos, hogy talál szlovák, horvát, szerb, zsidó, akár lengyel "betérést" a családfába.
Erdélyben szinte alig van család, amelyikbe valamikor, régen legalább egy örmény ne házasodott volna be.
És így tovább.
A kunok kerek arca, résnyi szeme, kicsit kreolos bőre is a mai napig érzékelhető Kunságon. De a jászok is felismerhetők.
Sok félcigány, cigány polgár lett hasznos tagja a magyar nemzetnek: művészek, jogászok, világhírű zenészek stb. Nincs mit szégyelleni.
Nem a származás, hanem az intellektus, az életminőség a fontos.
10-es!
Nem biztos, hogy rasszisták.
Egyszerűen a több évszázados tapasztalatok alapján féltik a lányukat.
Majd megismerik ezt a fiút, és megváltozik a véleményük.
Fölöslegesnek tartom, hogy egyáltalán szóba került, hogy a fiúnak vannak-e cigány felmenői.
Akár lehetnének szerb, bolgár, vagy zsidó felmenői is, ha a bőre színét tekinti valaki.
Abszolút lényegtelen.
Ha ő eleve úgy áll hozzá, hogy "engem biztos nem fogadnak el, mert cigány felmenőim is vannak, s ez látszik a külsőmön", akkor csak magának generálja a gondokat.
Úgy kell felfogni, hogy: "lehetne cigány is, más is, de én büszkék vagyok rájuk, ha olyanok voltak, mint én".
Ifjú Csoóri Sándor mondta, aki nem cigány ugyan, de acra kunféle származék. :-)
" Önmagam elfogadásával mérem ki az identitásom határait. Innen egyenes út vezet a jó felé, hogy elfogadom azt, aki vagyok, a hátrányaival együtt."
Érdemes átgondolni, meggondolni és elfogadni a gondolatát. :-)
"Nem biztos, hogy rasszisták.
Egyszerűen a több évszázados tapasztalatok alapján féltik a lányukat."
Nem a fenét nem... Pont ezaz, hogy meg se akarják ismerni, elkönyvelték bűnözőnek, és kész. Ezért undorítóak a rasszisták. Szegény csaj meg van áldva ezekkel a fantasztikus szülőkkel, akik öngyilkossággal fenyegetőznek. Érzelmi zsarolás, rasszizmus, túlféltés, mondhatom, gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!