Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan reagálnátok a következő...

Hogyan reagálnátok a következő helyzetre?

Figyelt kérdés
Pár napja apósék átjöttek váratlanul, pont főztem. Először lefikázták, hogy fúj de utálják ezt a kaját (paradicsomos húsgombóc) utána közölték, milyen hülyeség az, hogy rántást csinálok a szósznak. Amúgy is kettőnkre főztem, meg a mondottak után nem kínáltam meg őket. Rá két nappal nagy társaságban após fennhangon mondta mindenkinek, hogy milyen jól főzök, csak tőlük sajnálom, az se érdekelne, ha nincs mit enniük stb. Köpni-nyelni nem tudtam, nagyon kellemetlen volt. Erre másnap anyós hívott, a háttérből beszólt, hogy ugye nem főzök épp, mert akkor nem jönnek. Most lesz egy családi összejövetel, tudom, hogy megint felhozza. Nem vagyok veszekedős, de szívesen visszaszólnék valami frappánsat.
2016. máj. 25. 08:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd magad!

Szólj vissza,állj ki az igazadért!!!

2016. máj. 25. 17:49
 12/16 omba ***** válasza:
100%

#5, te is pont akkora nagy bunkó paraszt vagy, min a szóban forgó személyek.

De ne vedd ám bántásnak, ez csak évődés.. tudod.! :D

Kérdező, ha meg előjön a történet várd végig, aztán kezd azzal, hogy a valósságba viszont így volt az a sztori:... és mond el úgy, ahogy ideírtad. és mosolyogj!

2016. máj. 28. 14:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Agyatlan ötöske, állj neki főzni, főjél órákig a konyhában!

Akkor majd meg fogod tudni, hogy ezek után a nők nincsenek olyan hangulatban, hogy a kritikára ne robbanjanak.

Kérdező:

> a háttérből beszólt, hogy ugye nem főzök épp, mert akkor nem jönnek.

A helyes válasz: "Ne gyertek máskor sem!"

2016. máj. 29. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
És a kedves párod csak tűrte némán, ahogy aláznak Téged? Ha ő nem képes leállítani őket, máskor szólj vissza nyugodtan! Lehet elég lesz egyszer is és többet nem jut eszükbe piszkálódni!
2016. jún. 9. 11:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem volt ott, de előtte nem mernek így beszélni.
2016. jún. 10. 16:33
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Az a baj veletek "nőkkel" hogy mindenen halálosan megsértődtök és komolyan vesztek, pedig nyilvánvalóan csak csipkelődnek veletek. Egyszerűen nem fogja fel az agyatok, hogy mi az, amit nem komolyan és bántásból mondanak, hanem évődnek"

Az a baj veletek férfiakkal, hogy nem fogjátok fel kivel lehet és kivel nem lehet csipkelődni, milyen viszonyban vagytok és az mit enged meg. Ugyanis attól, hogy hozzáment a fiukhoz a viszonyuk még nem lett automatikusan olyan, hogy ilyeneket megengedhetnek maguknak. Ez van ahol kialakul, ott lehet, de van ahol nem, ott meg tartogassa másnak a hülye poénjait.

2016. jún. 11. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!