Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit gondoltok arról, ha a...

Mit gondoltok arról, ha a meny az anyósáék házára pályázik?

Figyelt kérdés

2 szoba + konyhás lakásban él a házaspár 1 kicsi gyerekkel.

Egy ideig nem volt biztos, hogy a meny akar-e másodikat, de mikor felmerült, hogy oda lehetne költözni anyósék nagy kertes házba azóta akarja. Viszont anyósékkal nem akar egy fedél alatt élni. Nincsenek rossz viszonyban, de anyós elég unszimpatikus pénz körül forgó nőszemély, aki folyton beleszólna dolgokba. A meny azóta folyton erről beszél és tervezget hogyan rendezné be a házat stb. Kicsit megszállottá vált.

Csak szerintem számító a meny és ugyanolyan mint az anyós?

2016. máj. 10. 14:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%

10: ilyen körülmények között nőttem fel, mint sokan mások is, ezért nem tenném ki ennek a gyerekeimet, hogy ne lehessen magánéletük, saját terük, egymás hegyén-hátán nyomorogjunk!

Számomra a minimum a gyerekvállaláshoz egy nappali+háló+gyerekszoba. Nem kell óriásinak lennie, de a saját tér 2016-ban szerintem elengedhetetlen.

2016. máj. 10. 19:19
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Számomra furcsa ez a dolog, de akkor lehet én vagyok túl merev.

2016. máj. 10. 19:28
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem tudom, nálunk evidens a külön szoba minden gyereknek és a nappalit se használjuk halonak, de ezek szerint nem mindenki így gondolkodik.
2016. máj. 10. 19:49
 14/19 anonim ***** válasza:
61%

elszáltak a hormonjai nyilván ő is sejti se anyos se a többi testvér nem fog neki potya kertes házikot oda pottyantani egy + gyerekért

tipikus mai pénz éhes idióta aki túl sok filmet néz

2016. máj. 10. 20:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan. Az anyós helyében nem engedném oda őket.
2016. máj. 12. 17:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

"akkor osztódik az örökség a férj testvérei között... "

Mindenképpen osztódik, akkor is, ha ők odaköltöznének.

Úgyhogy ne reménykedjen.

2016. máj. 12. 17:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Csak azért érdekes számomra, mert csakúgy kapják a lakást! Az anyósom seggét fényesre polìroztam volna, ha mi kapjuk.. De mi saját magunk által elért kis házban élünk 3.-an. És mocskosúl megbecsűljűk
2016. máj. 14. 21:26
 18/19 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező bocsika, te véletlenul nem a másik menyecske vagy????

Aki attól tart ha oda szül plusz 2.3.gyereket és oda is költöznek akkor a ház az övéké is marad ha anyós meghal???

De hogy a kérdésedre is válaszoljak,

" Csak szerintem számító a meny és ugyanolyan mint az anyós?"

Lehet! És akkor mi van??

Ez nem a te dolgod ne szólj bele.

Anyosnak és a fiának így,ha mégsem akkor majd anyos szépen kiteszi őket.

2016. júl. 31. 00:48
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem. Szerencsére nem vagyok a történet szereplője. Csak a meny a rokonom és nem tetszik ahogy negatív irányba változik a jelleme amióta ebbe a családba beházasodott.

De nem érdekel hol lakik, nem vagyok irigy rá.

2016. júl. 31. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!