Mit tehetnék, hogy jobb legyen a helyzet?
Párommal édesapámnál lakunk.Párom szeretne innen elköltözni,mert nem tudja apámat elviselni:hazudott apám,nem kedveli,többször mondta nekem dobjam ki.
Ez miatt párom nem kedveli.
Szeretne velem innen elköltözni,mert akkor nem szól bele semmibe(parancsolgat stb...)
Én viszont nem tudom.Lassan 30 éves vagyok-Apám teljesen elvette mindentől a kedvem:depis vagyok,zárkózott,lekövérezett,hasznavehetetlen vagyok ilyeneket mond nekem.
Párom segitene szeretne nekem,mert apám szerinte beteggé tesz engem,és nem normális kapcsolat,ha apámmal öregszek meg egyedül.Eddig le se szart életembe,ez tény.Fura ember is,nem mozdulok ki a szobából,ha itthon van,mert félek mibe köt belém.
Szerintetek?Párom nem szeretné ha választanék közülük.De ha elmennék arra gondolnék mi van vele(magányos ember apám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!