Szerintetek miért nem vágyik haza a párom? Mit tegyek? Pár hónapja költöztünk össze párommal. Azóta a párom nem szívesen megy haza anyóshoz, sógorhoz (edesapja külföldön dolgozik).
Ne haragudj kérdező de te neked komoly agybajod van. Na vajon miért is nem szeret a párod hazamenni???? Na gondolkodj már. Első az hogy nem fogadtak el, a másik hogy ezt évekig csinálták. Mit gondolsz otthon a párod mennyit kapott? Talán ezért nem szeret hazamenni. A másik hogy nem biztos hogy nem bántanak téged a hátad mögött. Erre még nem gondoltál? És egy jó nagy h.ülye vagy ha képes vagy ilyen emberek miatt vitatkozni folyamatosan a pároddal. Ha nincs baj akkor csinálsz?
Amúgy meg mindenkinek saját joga hogy akar e menni valahova vagy nem. Még akkor sincs jogod cirkuszolni a pároddal ha ez a szüleit jelenti.
Hagyd békén, majd ha akar akkor megy ha nem nem. Felnőtt ember és eltudja dönteni mit akar.
Ez a lehető legeslegnagyobb butaság hogy valakivel ez miatt cirkuszolunk.
nem tudom miért erőlteted. ha a párod nem akarja látni őket, akkor nem.
kicsit irónikus is, hogy te akarod őket meglátogatni, amikor a felnőtt , 20 éves fiúkat ellened akarták hangolni, meg tiltották tőled(amikor összejöttetek).
én kifejezetten örülnék, hogy nem kell a pofájukat néznem állandóan.
Nem szeretnék úgy viselkedni, mint az anyja vagy olyan lenni, de szerintem akkor is tisztelni kell azt, aki felnevelte.
Köszönöm, nem gondoltam, hogy azért vagyok hülye mert szeretném hogy ne legyen vita párom és szülei között, én nagyon szeretem èdesanyámat ès nem tudnám ezt csinálni, de lehet hogy igazatok van...anyós miatt nem érdemes vitázni, főleg amit én kaptam tőlük annó!! Beszélni sem tudtunk a párommal mert elolvastak mindent meg csúnya dolgokat írt ki az édesanyja rám közössègi oldalra, hivogattak hogy veszekedjenek velem, ordibaltak és anyósom az én anyukammal is sűrven kötekedett. Ugy gondoltam ezeket felejteni kell, de igazad van abban, hogy nem tudhatom ő mot kapott otthon!
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt nekem.
Nem értem gondolkodásmódod.
Nehezményezed, hogy párodnak közted és olyanok közt kellett választania, akik szapultak/szapulnak téged - és TÉGED választott.
Ellenkező esetben ezt kérdezhetnéd: miért ápol jó viszonyt párom olyannal, aki szapul engem?
Ne eroltesd, alapos oka lehet, ha felejuk sem akar nezni, gusztustalan dolog toled, hogy ezzel cs-szteted. Ne magadbol indulj ki.
En is olyan hatterbol jovok, mint a parod, ha a tarsam elkezdene eroltetni, hogy a szuleimet latogassam es ezen vitazna velem, nem lenne sokaig a tarsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!