Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek miért nem vágyik...

Szerintetek miért nem vágyik haza a párom? Mit tegyek? Pár hónapja költöztünk össze párommal. Azóta a párom nem szívesen megy haza anyóshoz, sógorhoz (edesapja külföldön dolgozik).

Figyelt kérdés
Kb.15 percre laknak tőlünk gyalog, egy város, egy utca. Lassan 4 éve vagyunk együtt, engem nehezen fogadtak el kb másfèl evig, párommal folyamatosan vitáztak, tiltották, lehordtak engem. (az okát ők sem tudják) Nagyon nehéz volt, mindig azt mondtam ha összeköltözünk en is ilyen leszek. és most? Én vitázom a párommal folyamatosan, hogy menjünk nèzzük meg őket, szeretek egy kicsit elmenni beszélgetni nèha, de ha nincs kedvem akkor sem mondom. Ha esetleg nagy nehezen elindulunk illetve még el sem indulok azt mondja a párom:ne sokáig legyünk. Anyósom és párom kapcsolata: Miattunk sokat vitáztak régen, anyósom szeret beleszólni a dolgokba, mióta együtt élünk is sokat összevesztek telefonon, többségbeen sógor miatt.Amugy nem vitáznánk, csak emiatt vitazok vele. Én 23L, Ő 24F

2016. márc. 30. 09:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudj kérdező de te neked komoly agybajod van. Na vajon miért is nem szeret a párod hazamenni???? Na gondolkodj már. Első az hogy nem fogadtak el, a másik hogy ezt évekig csinálták. Mit gondolsz otthon a párod mennyit kapott? Talán ezért nem szeret hazamenni. A másik hogy nem biztos hogy nem bántanak téged a hátad mögött. Erre még nem gondoltál? És egy jó nagy h.ülye vagy ha képes vagy ilyen emberek miatt vitatkozni folyamatosan a pároddal. Ha nincs baj akkor csinálsz?

Amúgy meg mindenkinek saját joga hogy akar e menni valahova vagy nem. Még akkor sincs jogod cirkuszolni a pároddal ha ez a szüleit jelenti.

Hagyd békén, majd ha akar akkor megy ha nem nem. Felnőtt ember és eltudja dönteni mit akar.

Ez a lehető legeslegnagyobb butaság hogy valakivel ez miatt cirkuszolunk.

2016. márc. 30. 10:07
 12/29 anonim ***** válasza:
92%
Valoszinuleg most jott ra, h mennyire ratelepedtek a rokonai. megkonnyebbult, h mar nem el veluk es nem raghatjak a fulet mindenert. Pechere cseberbol vederbe, mert itt vagy te, aki osszekoltozve szinten azon veszekszik, h kivel hogy viselkedjen. Nala igaz, h olyat valasztott, mint az anyja...
2016. márc. 30. 10:08
 13/29 anonim ***** válasza:
84%

nem tudom miért erőlteted. ha a párod nem akarja látni őket, akkor nem.

kicsit irónikus is, hogy te akarod őket meglátogatni, amikor a felnőtt , 20 éves fiúkat ellened akarták hangolni, meg tiltották tőled(amikor összejöttetek).

én kifejezetten örülnék, hogy nem kell a pofájukat néznem állandóan.

2016. márc. 30. 10:10
 14/29 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék úgy viselkedni, mint az anyja vagy olyan lenni, de szerintem akkor is tisztelni kell azt, aki felnevelte.

Köszönöm, nem gondoltam, hogy azért vagyok hülye mert szeretném hogy ne legyen vita párom és szülei között, én nagyon szeretem èdesanyámat ès nem tudnám ezt csinálni, de lehet hogy igazatok van...anyós miatt nem érdemes vitázni, főleg amit én kaptam tőlük annó!! Beszélni sem tudtunk a párommal mert elolvastak mindent meg csúnya dolgokat írt ki az édesanyja rám közössègi oldalra, hivogattak hogy veszekedjenek velem, ordibaltak és anyósom az én anyukammal is sűrven kötekedett. Ugy gondoltam ezeket felejteni kell, de igazad van abban, hogy nem tudhatom ő mot kapott otthon!

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt nekem.

2016. márc. 30. 10:15
 15/29 anonim ***** válasza:
93%

Nem értem gondolkodásmódod.

Nehezményezed, hogy párodnak közted és olyanok közt kellett választania, akik szapultak/szapulnak téged - és TÉGED választott.

Ellenkező esetben ezt kérdezhetnéd: miért ápol jó viszonyt párom olyannal, aki szapul engem?

2016. márc. 30. 10:16
 16/29 anonim ***** válasza:
87%

Ne eroltesd, alapos oka lehet, ha felejuk sem akar nezni, gusztustalan dolog toled, hogy ezzel cs-szteted. Ne magadbol indulj ki.

En is olyan hatterbol jovok, mint a parod, ha a tarsam elkezdene eroltetni, hogy a szuleimet latogassam es ezen vitazna velem, nem lenne sokaig a tarsam.

2016. márc. 30. 10:23
 17/29 A kérdező kommentje:
Dubitus: Azokat az időket megbocsátottam már, anyós is elnézést kért. Mindig èn vagyok a "békitő" köztük, de azok alapján lehet, hogy tényleg tul naiv vagyok és nem kellene emiatt vitáznom. Igen igazad van, engem választott mindig, volt, hogy akkor is elszökött hozzám a tiltás ellenére.
2016. márc. 30. 10:23
 18/29 anonim ***** válasza:
58%
Itt az a baj, hogy azt hiszik miattad nem megy. Mondd meg neki, hogy ez neked kellemetlen, nem akarod hogy azt gondoljak, hogy te nem engeded.
2016. márc. 30. 10:27
 19/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,köszönöm valaszod. Apósom ritkan jön haza, anyósom teljes mértèkben tisztaba van azzal,,hogy a párom nem szeretne menni (ezt tegnap előtt is mondta) és tudja, hogy rajtam nem múlik megyünk e, neha a parom elszolta magát és mindig ő mondja, hogy induljunk haza. Szóval tudja mi a helyzet és mondja is "mindenkinek" ,hogy őt nem szereti a fia és hogy rám jobban számíthat.
2016. márc. 30. 10:31
 20/29 anonim ***** válasza:
79%
Az anyukáddal jogod van találkozni akkor és ott ahol szeretnéd, viszont már csak a bensőséges beszélgetés miatt is jobb ha ezt a párod nélkül teszitek (ő is örülni fog, hisz nem nagyon akar menni, és így erőszakosság sincsen). De az anyósoddal... oké, hogy az anyósod, de mégis csak a párod a fontosabb, így ha ő azt mondja, hogy nem szeretne mert nincs túl jó kapcsolata vele és úgy érzi, hogy felesleges viták/beleszólások/megbántások alakulnának ki, azt tiszteletben kell tartani. Ha konkrét időpontok meglennének beszélve (két hetente, havonta, karácsonykor találkozunk...) akkor nincs belőle vita, de ettől függetlenül egyedül te nyugodtan átmehetsz hozzájuk ha szeretnél, bár én a helyedben, ha rossz a viszonyuk a párod és a szüleid közt, akkor megtartanám a 3 lépésnyi távoláságot.
2016. márc. 30. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!