Inkabb halgattam volna?
Nem éreztétek még azt, hogy ha egy dohányos közelében vagytok, rátok ragad a szag? Pl. fogjátok egymás kezét meg ilyenek...
Nyílván sok a pöfékelő, aki itt próbálja osztani az "észt" nem érzi a saját undorító bűzét, így ezt az egészet természetesnek veszi.
Van aki viszont érzékeny a kellemetlen szagokra. Nem fog leprát kapni a gyerek nyílván, de nem is egy kellemes dolog. Összefogdosol mindent..mész cigizni..a szádhoz is nyúlsz, aztán azzal a büdös, baktériumos ajkakkal mész puszilgatni a babát. Van akit ez zavar.
sógor: "Nehogy már jobban tudd, mint anyám, ő már két gyereket felnevelt!"
te: "Igen, és abból a kettőből az egyik te lettél, nem véletlenül nem akarom a fiamat az ő elvei szerint nevelni..."
Hát, lehet lepontozni, de én részben megértem anyósodat. Nekem is nagyon furcsa látni, hogy a mostani anyukák kb. steril burokban nevelik a gyerekeiket, olyan szinten túlféltve, hogy az már a nevetségesség határait súrolja. Ebből lesznek a "nyomi", állandóan betegeskedő, mindenre allergiás gyerekek, akiknek az immunrendszere nulla (az ugyanis steril, vagy "túl tiszta" környezetben nem tud kifejlődni).
A sértődés emiatt viszont nem jogos, sőt... meg lehet a véleménye (magában!), de kutya kötelessége tiszteletben tartani, hogy a TE gyerekedről van szó, tehát az lesz, amit TE mondasz. Pont.
(Ez az "ő már felnevelt x gyereket, jobban tudja"-duma pedig egyenesen vérlázító. Mondtam is anno a menyemnek, hogy ha véletlenül ilyesmire utalgatnék, küldjön el a bús 3,14-csába. Még nem tette meg... xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!