Segitség! Van még valaki ilyen cipőben?
kusza lett amit le irtál
de a gyereknek keres ovit és menj el melozni nem kel 2 60 alatti embert elátni
magadból csinálsz rabszolgát nehogy már rájuk áldozd az életed 21 évesen
ha meg a párod is bunkó fog a kölyköt és meny haza
gondolod a fiadal majd máshogy fognak viselkedni...
Nem ragozom, csak egy szó:NEM
Tanuld meg és használd!
Ha nem teszed, téged használnak ki. Köszönd meg, amit eddig érted tettek, és éld a saját életedet.
Szabj meg napi x órát, amit tudsz segíteni, aztán menj haza a saját otthonodba, és foglalkozz a gyerekeddel.
"A férjemmel nincs gond csak nem akarja megbántani az annyat."
Pedig a férjeddel elég nagy gond van. A saját családja elé helyezi az anyját.
Azt pedig nem értem, hogy ott kell lenned nála. Miért?
Este hazajön a férjed, és ultimátumot adsz neki. Elmeséled, hogy ezt nem bírod tovább, vagy melléd áll, vagy a kis családi életeteknek rövidesen vége, mert te ebbe beleőrülsz.
Holnap reggel pedig felhívod a mamát, hogy úgy gondolod, már eleget dolgoztál (törlesztettél, amiért befogadtak), most már szeretnél a saját életedre koncentrálni. Aztán nem mész, és pont.
Ha a férjed tényleg melletted áll, akkor ebben támogat. Ha nem akarja megbántani anyucit, inkább végignézi, ahogy tönkremész, akkor ebből is le tudod vonni a megfelelő tanulságot.
Azt meg ne tűrd, hogy a szüleidről ilyen hangnemben beszéljen. Tessék szépen kiállni magadért. Az elején biztosan nem lesz könnyű, de itt a nagy kérdés az, mennyire áll melletted a férjed.
Majd holnap este írd meg, mik a fejlemények. Sok sikert!
Bocs Kérdező, de szerintem már így is oltári nagy balek vagy, hogy eddig hagytad, hogy így bánjanak veled. Jóformán a rabszolgájuk vagy.
Én is csak az ultimátumot látom megoldásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!